Mért vagyok ilyen? Ilyen idióta?
Hú én is tiszta ilyen vagyok/voltam.
Azt mondogattam magamnak: Jó vagyok úgy ahogy vagyok. Akik szeretnek, azok így szeretnek, amilyen vagyok.
Vagy kezdj el egy kicsit bunkóbb lenni(de tényleg csak egy picit), merj beszólni azoknak, akik szekálnak. Figyelem! Nem kell túlzásba vinni. Lógj együtt egy csomó mindenkivel, az sem baj, ha nem szólsz hozzájuk eleinte, majd később feloldódik a csend. A szemüveg, ha olyat választasz, ami illik hozzád, szerintem tök divatos.
Hajrá! 14/L
Szia! Én is ilyen voltam, sőt, vagyok is, de egyáltalán nem zavar. Ha valami okból belecsöppenek egy új társaságba (új munkahely, vagy egy buli, ahol csak azt ismerem, aki meghívott), először "sunyin" lapítok, figyelem az embereket, kivel miről lehetne beszélgetni, ki az, akinek semmit nem szabad elmondani, és egy idő után be tudok kapcsolódni a beszélgetésbe. Nem hiszem, hogy az a legmenőbb, aki a leghangosabban beszél, vagy folyamatosan oszt másokat.
Kevés a barátom, de ők igaz barátok, és ha nagy nehezen sikerül összehozni egy közös bulit (mindannyian dolgozunk), hát ott szem nem marad szárazon, annyit hülyülünk :D
Ha nem érzed jól magad abban a társaságban, amibe jársz, lehet, hogy a társasággal van baj, úgy értem, nem illetek össze. Miért nem próbálod megkeresni a hozzád hasonlókat?
A szemüvegről pedig egy ismerősöm véleménye: "Szeretem a szemüvegem. Olyan intelligenssé teszi az arcom, hogy a tanárok el is hiszik, hogy az vagyok." :D
Ne görcsölj, és ne szorongj, semmi baj veled! Állj a tükör elé, húzd ki magad, és nézz szembe magaddal! Ha magadat elfogadod, más is el fog fogadni.
Ezek az én házi praktikáim, remélem, jók valamire :) (23/L)
2 éve én isilyen voltam
szemüveges vagyok, és egy hete csupán, hogy megszabadultam a fogszabályzómtól, ami 2.5 évig volt a számban.
hát, talán furcsa, de nekem úgy sikerült "feloldódnom", hogy mindenre volt valami pejoratív megjegyzésem, és elkezdtem nekikhangot adni, ezeken mindeki nevetett, és most már az egész világ a haverom :D
persze ilyenkor meg nagyokat lehet koppanni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!