Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mért vagyok ilyen? Ilyen idióta?

Mért vagyok ilyen? Ilyen idióta?

Figyelt kérdés
Nem tudok feloldódni társaságban, mindig görcsölök és szorongok!! Mit tegyek, hogy nem tudok beszélgetni, feloldódni!! Egyszerűen más akarok lenni. Belevaló csaj. Nem tudok megváltozni! MIÉRT VAGYOK ILYEN??? MEG AKAROK VÁLTOZNI!
2010. júl. 13. 14:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
xanax
2010. júl. 13. 14:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez azért lehet mert az bizalmad a nullával egyenlő, azok a lányok akik nem tartják magukat olyan szépnek, frusztráltak lesznek egy nagyobb társaságban is, és ezt most tapasztalatból írom.:S
2010. júl. 13. 14:14
 3/13 A kérdező kommentje:
MIT TEGYEK??
2010. júl. 13. 14:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
csak hidd el hogy te is vagyolyan jo amilyen jok azok a lányok, akiket most irigyelsz. ha nem jobb! önbizalom kérdése a dolog. Ne félj felemelni a hangod.
2010. júl. 13. 14:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan, te is vagy olyan jó mint a többi lány!:)

Ne törődj azzal, hogy ki mit gondol rólad, csak éld az életedet, szórakozz, bulizz, ismerkedj!:)

2010. júl. 13. 14:27
 6/13 A kérdező kommentje:

Még válaszok?

Az is zavar magamban, hogy szemüveges vagyok!

Hogy változtassak?

2010. júl. 13. 14:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
kontaktlencse. vagy vegyél egy olyan szemüveget ami tetszik, vannak divatos szép darabok.
2010. júl. 13. 14:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam!! mindig ilyen félrehúzódó!! aztán én is kinyitottam ám a számat változtattam az öltözékemen divatosan jártam bedumáltam azoknak akik úgy szóltak hozzám!most ma már mindenki szeret a társaságomban lenni és én is! közös bulik stb.
2010. júl. 13. 14:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy idióta,csak nincs önbizalmad!Ez itt a gond.

Ezt ma már leírtam egyszer,de leírom Neked is:)

Az a szép az emberekben,hogy nem vagyunk egyformák.Mindannyian egyéniségek vagyunk,többé-kevésbé.Csak az a gond,hogy a média hatására a divat került előtérbe és egyéniségből lett tömegember azáltal,hogy követte/követi a divatot.Vannak akik nem annyira követik a divatot,akik megtartották egyéniségüket és nem csinálnak valamit csak azért,mert divat.De a többség követi a divatot és tömegember lett,ők alkotják a "társaság középpontjában vagyok" csoportokat,a többiek pedig nehezen tudnak,tudnának beilleszkedni ilyen csoportokba.Pedig nem lehetetlen.

Csak fel kell ismerned azt,hogy min lehet/tudsz változtatni és azon változtatni,amin nem lehet azt pedig el kell fogadnod.Ha elfogadod önmagad,törődsz magaddal jobban fogod érezni magad.

Így könyebben fogsz beszélgetni másokkal,tudsz nyitni mások felé.

Az a lényeg,hogy merd vállalni önmagad.

Nekem is szóltak már be,azért mert nem vagyok tömegember és meg van a saját stílusom,de nem érdekel.Megmondtam neki,hogy csak azért mondja ezeket mert ő is szeretne egyéniség leenni,csak már tömegemberré vált.

Szóval ne foglalkozz azzal,hogy ki mit gondol.

Érezd jól magad a bőrödben és vállald önmagad!:)

15/L

2010. júl. 13. 14:43
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
pszichiátria vagy alkohol ;)
2010. júl. 13. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!