Jogos, hogy féltékeny vagyok?
Figyelt kérdés
Már 3 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, ö 18 én 20 és sokszor monfja, hogy ö már csomoszor csokolozott, és volt már 2 "szexpajtása", a másodikkal jó félévet volt "együtt" de a csávo csak kiakarta használni, ezért ugymond otthagyta a csaj a pasit... multkor kimozdultunk és látott egy csávot mondta modolyogva, h vele már csokolozott, nemsokra rá egy másik csávot is láttunk mondta, h azzal id, szoval kb 8 emberrel (rajtam kivül) csokolozott, 2vel le is feküdt nagyon sokszor és ez mind 16-17 évesen történt... belegondolva, hogy lefeküdt ezekkel meg, hogy másokkal csokolozott nekem nagyon rosszul esik, még ha akkor nem is ismertük egymást és ezen emésztem magam, multkor mondtam is neki, h ne dicsekedjen,h kikkel csokolozott, mert tudom, h ribi volt régen, erre elkezdett sirni... de nagyon rossz nekem ebbe belegondolni, h mi volt én elöttem, és igyis csomoan ráirnak messengeren (fiuk) akik felakarnák szedni, mondja, hogy nem irna vissza nekik,de én azt honnan tudhatom, h igaz is amitmond?! Csak 3 honapja ismerem, nem bizok meg benne... a második "szexpajtijával" amig együtt volt éjszakánként ment a fiunál haza,ment érte kocsival a csávo és aztán haza is vitte, honnan tudhatom, hogy nem csalna-e meg? Hisz nem tudom kideriteni, hogy tényleg otthon alszik-e vagy éppen mással megcsal... mé annyira nem ismerem, h megbizzak benne, szép lány és sok fiunak kellene mondja, h nem csalna meg, meg hogy nagyon szeret, de ez nem garancia szerintem... jogos-e a féltékenységem szerintetek? Vagy csak túlgondolom a dolgokat? Manapság a feleség is megcsalja a férjét, ö miért ne csalna meg?! Ezen emésztem magam már egy ideje....2019. aug. 9. 10:31
1/1 anonim válasza:
Én a helyedben vissza adnám ezt neki, mondjuk egy igen csini csajt látva. Nagyra van magával, pedig nincs mire. Ki kéne nyitni a szemét, hogy elgondolkozzon, hogy amire ő büszke, az inkább gusztustalan. Egyébként kommunikáció! Mond el, hogy téged zavar ez az egész és nem szeretnéd, ha folyton ezt csinálná. De őszintén? Ha szakítotok, lehet, hogy jobban jársz. Nincs meg a bizalom benned és a csaj nem is segít ebben. Nem sok értelmét látom annak, hogy együtt vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!