Mennyire jogos hogy anyám féltékeny?
Persze, feltekeny. De hogy igaza van-e, ki tudja.
Ez altalaban a nagyszulokkel szokott lejatszodni. A masodik generaciok cinkosai egymasnak, a szulok nevelnek, ok a szigor, a donteshozok, es vegso soron ok felelosek erted - nagy a nyomas rajtuk. A nagyszulok (az osztalyfonokod ebben az esetben) meg csak neha foglalkoznak veled, es gyakorlatilag learatjak a baberokat is, pl egy jo beszelgetes veled. Ami szerintem tok oke. Ezek szerepek, amiknek megvan a maguk ertelmuk es funkciojuk, mindenki megprobalja kihozni magabol a legjobbat. Szerintem ne haragudj emiatt anyukadra, es ne balvanyozd az ofot sem, lehet, hogy ha vele kellene elned, o is idegesito lenne, kulonbozo okokbol. Az is lehet, hogy anyukad valakinek olyan jo cinkosa volt vagy lesz, mint neked az ofod. Raadasul szerintem ilyenkor az esik rosszul a szulonek, hogy nem ismerik el a munkajanak es szeretetenek erteket, ugyhogy ha osszehasonlitgatod, akkor bizony olajat ontesz a tuzre.
nekünk is ezt mondta az osztályfőnök. 2-3 év múlva visszalátogattunk az általános iskolánkba.már nem ismert meg mindenkit közülünk.lettek új diákjai stb..
szóval ne éld bele magad. anyukádnak meg bunkóság volt ilyet mondani. ő mindig az anyád marad. próbáld vele megbeszélni a zavaró dolgokat. hogy pl ne pletykálkodjon rólad stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!