Féltékeny rám és a kapcsolatomra az anyám? Most tényleg van ilyen?
Mi lenne ha érthetően kiírnád a kérdést?
Egyébként gondolom arra utalt anyukád, hogy vettél magadnak egy csokit, de biztos nem kérdezted meg, hogy ő kér-e. Neked meg KELL egy cipő??
Ne haragudj, átfutottam a kommenteidet is, tényleg próbáltam megérteni, de nem sikerül...
Anyukád nem veszi meg neked, amit kérsz (bár a "megmondtam neki, hogy kell nekem egy cipő" minden, csak nem kérés...), és te ebből kikövetkeztetted, hogy irigy a kapcsolatodra meg féltékeny rád?
Az jellemző a tizenévesekre, hogy ha "kapcsolatuk" lesz, támad egy ilyen tévképzetük, hogy mindenki őket irigyli (miközben senki le se sz..rja), szóval ezt még megértem valahol. Általában ki is növik, amikor leesik nekik, hogy ez nem teljesítmény, hanem tök természetes, és mindenki más is átéli. :)
De azért anyukáddal kapcsolatban is beképzelni ezt a dolgot már szerintem is túlzás.
Ha megváltozott a viselkedése veled szemben, és egyértelműen azóta, amióta barátod lett, akkor érdemes leülni vele, és rákérdezni, hogy miért ilyen veled mostanában. El tudom képzelni, hogy zavarja a dolog, félt téged, vagy csak attól fél, hogy felcsinálnak... stb ezer oka lehet. Ez a helyzet neki is új, tipikusan ez az "egyszer felnőtt, egyszer gyerek a gyerekem, most akkor hogy kezeljem?"-érzés. Nem egyszerű ám...
Szia Kérdező.
Valóban semmi értelme a kommentjeidnek és a kérdésednek ebben a formában. Lécci írd már le kereken a sztorit nekünk, legalább annyira mint én.
Mert ebből csak annyi jön le nekem, hogy :
Anyud tudomást szerzett róla, hogy elentél a barátoddal, ettetek csokit, csak épp rá nem gondoltál :
valószínűsítem ez neked túl természetes, és figyelmetlen voltál vele szemben.
Erre szinte , utasítottad ', hogy vegyen neked cipőt, amikor azt a zsebpénzedből is összeszedhetnéd magadnak, vagy diákmunkán.
A tesóidnak szerinted többet vesz, mint neked.
Viszont azt már nem tudom, hogy ők ilyen dolgot, mint a csoki, visznek e haza neki, csak azért mert ők is esznek, vagy sem?
Kerekebb lenne, ha nem szégyenlenéd, és leírnád az egész sztorit, mintha a legjobb bariddal osztanád meg az aktualitásokat. Így még téged sem érhetnének szándékunkon kívüli hamis vádak sem.
Derűs napot kívánok :
Adri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!