Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Féltékeny rám és a kapcsolatom...

Féltékeny rám és a kapcsolatomra az anyám? Most tényleg van ilyen?

Figyelt kérdés
Mostanába nem vehetem meg amit szeretnék mert anyám mindig azt mondja erre hogy majd ha én veszek neki valamit akkor majd ö is nekem. Ilyenkor mit tegyek? Ki tud erre valami okosságot? Ilyenkor mit lehet tenni?
2016. jún. 13. 10:14
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Az úgy van kereken hogy mióta az eszemet tudom anyám a testvéreimmel mindig is kivételezett nekik minden nekem semmi a fen állás mostanába minden apró dologba bele köt neki semmi nem jó amit én csinálok bezzeg az öcséim az minden úgy jó ahogy ök csinálják ök amit kérnek minden meg van nekik nekem semmi még az alap vető dolgokat sem kapom meg tőle gondolok itt olyanra hogy tisztálkodási eszközök stb. Arra pedig hogy én vegyem meg magamnak arra egyeltalán semmi esély mert ha gyűjtöm a zsebpénzem akkkor vagy ö vagy az öcséim mindig elveszik mostanába egyre többet csicskáztat mert mindig azt mondja hogy ha nem csinálom meg akkor majd nem jöhet a barátom meg én sem mehetek sehová. Általában csak akkor szokott elengedni valahová ha az öcséim is elmennek otthonról meg ha kéredzkednek hogy engedjen el akkor mindig azt a választ kapom hogy büdös a ház
2016. jún. 14. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!