Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy anya lehet féltékeny a...

Egy anya lehet féltékeny a lánya külsejére?

Figyelt kérdés

Van két nővérem, az egyik 27, 25. Az idősebbikkel anyám soha nem volt túl jóban, inkább megvannak. A kisebbikkel anyám össze van nőve, igazi lelki társak, hasonlítanak is külsőre. Az idősebbik nővéremmel nekem jobb a kapcsolatom, holott egy nagyon zárkózott lány, a fiatalabbik igazi társasági ember, könnyen teremt kapcsolatokat népszerű. Jól keres, egyik megbízás jön a másik után, sokszor csak kapkodom a fejem. A másik nővérem ezzel szemben szinte minimálbért keres, olcsó turkálókból öltözik és ezerszer jobban néz ki. Sokkal nőiesebb, szebb az arca, haja és láttam, hogy megfordulnak utána. A kisebbik nővérem nagyon vékony, rengeteget költ magára, talpig sminkben jár, még abban is alszik , nem túlzok.

Az idősebb nővérem szerintem az átlag feletti külsővel rendelkezik, a fiatalabbik nem, csak inkább feltűnő a rengeteg sminkben. Megfigyeltem, hogy anyám sokszor olyan furcsán méricskéli a nővéremet, s ha 1 kg felesleg van rajta már szól. Holott anyám elhízott és igénytelen, nem is próbál magára adni. Szakadt. A kisebbik nővérem szinte már kur...san közönségesen néz ki, s rá nem tesz megjegyzést.

Amikor a nagyobbik nővéremmel sétáltam, egy ismerősöm, aki látott, később megjegyezte, milyen jó csajod van. Mondtam, hogy ő a nővérem!

Tegnap beszélgettünk a tesómmal (idősebbikkel), mert munkát szeretne váltani és volt egy állásinterjún pénteken. Egy szépségszalonba jelentkezett recepciósnak és azt beszéltük, hogy felveszik-e vagy sem. Erre anyám a teraszról odaszólt, hogy miért ne vennék fel: "Nem vagy szexbomba, de normális külsejű lány vagy."

Szerinted? Mit gondoljak? 21/F

2016. ápr. 17. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:
30%
Ez kifejezetten gyakran elő szokott sajnos fordulni.
2016. ápr. 17. 12:46
 2/3 anonim válasza:
32%
Nagyon is elképzelhető,hogy anyukád irigyli a nővéred életét
2016. ápr. 17. 13:06
 3/3 Snorri ***** válasza:
69%
Döbbenetes, hogy anyák, szülők, hogy tudnak ilyen gonoszak lenni a saját gyerekeikkel. Én csak ámulok és bámulok, hogy miket olvasok itt. Édesanyád valószínűleg féltékeny, és emellett megkeseredett. Ne hagyd, hogy elbátortalanítsa a tesódat! Hajrá testvérek, fogjatok össze, és szeressétek egymást.
2016. ápr. 17. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!