Írj valamit amiért vidám vagy! (? )
Figyelt kérdés
Sokan olyan pesszimisták(néha én is),pedig sok dolog van még ha kicsik is amiért boldognak lehet lenni!
Írjatok ilyeneket,hogy kevesebb legyeen a pesszimista!
2010. júl. 12. 13:42
11/32 anonim válasza:
Engem a 2és fél éves unokahugom tanított meg arra hogy a legapróbb dolgoknak is mennyire lehet örülni:D bár eddig is minden napban volt valami szép, de azóta még több szebb dolog van 1 napban:D és boldog vagyom mert ma az egyik T mobile üzletben szólt nekem a csaj h nagyon drága csomagom van és segített kiválasztani a legjobbat nekem:D ugyhogy mostmár 110en akárhány ft helyett 30vmennyiért telózok:D azért nem mind1...imádom a barátaimat és ha rosszkedvem van mostanában feltűnik h ha bárki valamitkínál nekem mindig azt mondom bocsi de még félig tele van;)
12/32 anonim válasza:
tegnap egy helyes pasi megkért a strandon, hogy naptejezzem be :)
13/32 anonim válasza:
Megtaláltam életem szerelmét, aki legalább annyira szeret és tisztel engem, amennyire én őt :) Holnap találkozok vele, pénteken megyünk strandra, augusztusban megyünk együtt nyaralni a barátainkkal :) És augusztusban leszünk fél éve együtt :)
17L
14/32 anonim válasza:
Mert nyelvtanfolyamra járok és sokat fejlődtem és ez nagyon jó,mert szeretnék majd kimenni egyszer Amerikába és ahoz ugye a nyelv kell. Senki sem beteg a családomban és szeretnek.Jah és lehet,h jövőre megcsináltatom mellem,most arra gyűjtök:)
15/32 anonim válasza:
Holnap megyünk nyaralni, és találkozom a barátnőm pici fiával :D én most emiatt vagyok boldog...de általában minden nap van valami ami miatt jól érzem magam.
16/32 anonim válasza:
A boldogság az alaptulajdonságunk, csak később elromlik. Tehát ne azt keresd, hogy mitől legyél vidám, alapból az vagy, hanem keresd, hogy mi rontja el, és a nyomasztó dolgokat küldd el a francba.
17/32 anonim válasza:
Lehet h lesz munkám és megyek nyaralni is!
ez jó...
csakhogy egyik üti a másikat! és ne legyek pesszimista????
18/32 anonim válasza:
és minden kis apróságnak tudok örülni.pihi van és nincs aki bosszantson...stb :D
19/32 anonim válasza:
MAert kibékültem a lovarda tulajjal és újra pacizhatok:)^^xD
13/L
20/32 anonim válasza:
elöször is azért vagyok vidám, mert kiírtad ezt a kérdést ;)
másrészt, meg... most teázgatok, és a kedvenc cicás bögrémből ihatok. :) igy igazán finom a tea:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!