17-20 év közötti vámpírfiúk itt megtalálhatók?
Figyelt kérdés
akik unatkoznak és esetleg lenne kedvük egy kis szórakozáshoz:P:D2010. júl. 8. 17:44
51/68 anonim válasza:
Persze. Gyorsak vagyunk és ezt szex közben is tudjuk használni.
52/68 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy emberként milyen emberrel szexelni, hiszen a vámpírral az volt nekem az első.
53/68 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem a neved?:Dneketek is olyan nevetek van, mint pl kovács istván vagy vmi különleges?és a vámpírok felismerik egymást?
2010. júl. 8. 20:34
54/68 anonim válasza:
Nagy Máté. Nincs különleges név, mondjuk én megváltoztattam az enyémet, persze nem papíron. Papírom nincs is róla.
Igen megismerjük egymást de nem rögtön. Mondjuk sokan egy "csoportban" élünk ezért nincs is kit megismerni.
55/68 A kérdező kommentje:
Tehát vmennyire mégis van közük a twilight filmeknek a valósághoz..
2010. júl. 8. 21:13
56/68 anonim válasza:
Az átlagos név miatt vagy mert többen élünk együtt? Vagy mindkettő? Egy-két dolog lehet, hogy hasonlít.
57/68 anonim válasza:
A tviligtes szarságonak lóf*sz köze nincs a valósághoz.
58/68 A kérdező kommentje:
A többen élnek is, meg az átlagos név is...
2010. júl. 8. 21:37
59/68 anonim válasza:
Rendben, több hasonlóság biztos nincs.
Egyéb kérdés míg ráérek?
60/68 A kérdező kommentje:
Őőő nem, most nem merült fel..vagyis 1 igen: a vámpírok vonzódnak az emberekhez vmien más szinten mint táplálékhoz?
2010. júl. 8. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!