17-20 év közötti vámpírfiúk itt megtalálhatók?
Megbeszélem vele, kicsit félénk, szóval nem ígérek semmit. De ha ellátogat hozzád, meglátod a Mennyek kapuját. :D (Ironikus, hogy egy hozzá hasonlatos démon mutatja meg, de így van)XD
2010. júl. 8. 18:46
22/68 A kérdező kommentje:
Ohh köszönöm:Dxdamúgy azt nem találtátok érdekesnek h egy vámpír neve Damon?:D
transzilvaniaban van egy nagyon szep hazam akarsz jonni
am v\rust kaptam meghott a billentyum mitevo legyek
2010. júl. 8. 18:50
Én érdekesnek találtam, de van ilyen név. Pl. Damon Hill.XD Aztán ő sem vámpír volt, hanem Forma1-es versenyző.
Utolsó: sajnos ebben nem tudok segíteni, tegyél fel egy kérdést a problémával számítástechnika témakörben.
2010. júl. 8. 18:57
25/68 A kérdező kommentje:
nyomd meg az alt+shiftetxdamennyiben 17-20 közötti (vagy annak kinéző) vámpírfiú vagy persze:Dxd
26/68 A kérdező kommentje:
tudom h van ilyen név csak az volt érdekes hogy Damon(tehát démon, mint a pokolban lévő szerzetek, mert ugye angolul a démon=damonnnalxd) egy vámpírnak:Dszóval gondolom ezt direkt csinálta az íróxdaz meg még viccesebb h kb a vámpírnaplókkal egyidőben jelent meg mo-n Stefannak egy olyan sorozata amiben angyalt játszik:Dxd
Hát az angol démon az Demon.
2010. júl. 8. 19:04
28/68 A kérdező kommentje:
nemtudom..nekem az odaát a másik kedvenc sorozatom, és múltkor néztem vmit googleba róluk és ott úgy volt írva h damon..igazából akkor tűnt fel amikor képkeresőbe beírtam h Damon Salvatore és kijött az odaát és alá volt írva vmi oasmi h démonokkal harcolnak de az ugye damonként volt odaírva
A Vámpírnaplók és a tvájlájt is egy nagy szar.
Minket, szokásainkat, stílusunkat is kigúnyúl. Az ilyen szarok miatt hiszik azt az ilyen tinisunák, hogy mi vicces, jó fej, bűneinket bánó kis b*zik vagyunk. Közel 400 évem alatt még egyszer se találkoztam SZÁNDÉKOSAN állat vért ívó vámpírral. Ezek a mostani vámpírfilmek a mi lejáratásunkra készülnek. Undorodom az összestől.
Interjú a vámpírral, True Blood.
Ezt a két "alkotást" imádom. Ebben szereplő vámpírok még némileg hasonlítanak is ránk.
387/F
2010. júl. 8. 19:19
30/68 A kérdező kommentje:
az interjú a vámpírralt én is imádom:Daz egész twilightmánia elött is szerettem a vámpírokat, szóval ez nálam nem új, twilightkeletű dologxd
Kapcsolódó kérdések: