Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A New English file (kék)...

A New English file (kék) munkafüzet megoldásai megtalálhatók az interneten?

Figyelt kérdés
Nagyon elakadtam az egyik feladatba és nem értem. 1 éve tanulok angolt és nem igazán megy még minden.
2010. szept. 21. 18:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Húú, nekem megvan valahol, én is abból tanultam, de sajnos csak a könyvet találtam most meg, ha esetleg beírnád a feladatot, könnyebb lenne...
2010. szept. 21. 18:45
 2/8 A kérdező kommentje:
tényleg? dejóó :) amugy a 14. oldal
2010. szept. 21. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Mindjárt letöltöm :D

első

2010. szept. 21. 18:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezen melyiket nem érted? A beírogatósat?
2010. szept. 21. 18:54
 5/8 A kérdező kommentje:
a "d" utána lévő 3"b" feladatod.
2010. szept. 21. 18:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezek az angol nyelv kiejtésének leírására kitalált jelek(meg több nyelvhez is persze), az a feladat, hogy be kell írni a rendhagyó múltidejú igék múltidejú alakját a megfelelő körbe, hogy melyik hang fordul benne elő. A tanárotok nem mondta el, hogy mi micsoda ebben, vagy nem tanította ezt meg nektek?
2010. szept. 21. 19:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Értem. És köszönöm az elmagyarázást. Amugy nem mondta el, lehet azt gondolja, hogy nekünk ezt kéne tudni, vagy nem tudom. Én 8. óta tanulom az angolt. Elötte franciát kelett, de ezt meg is mondtam a tanárnak. Nem nagyon válaszolt rá, olyan dolgot.
2010. szept. 21. 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor majd legközelebb(holnap, ha jól sejtem) menj oda hozzá óra előtt(a többi házit pedig csináld meg angolból, amelyiket tudod), és mondd meg neki, hogy nem érted ezeket a jeleket, meg kiejtést, stb., mert nem tanultad soha, mivel franciát tanultál eddig, és kérd meg, hogy magyarázza el :)
2010. szept. 21. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!