Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » 17-20 év közötti vámpírfiúk...

17-20 év közötti vámpírfiúk itt megtalálhatók?

Figyelt kérdés
akik unatkoznak és esetleg lenne kedvük egy kis szórakozáshoz:P:D
2010. júl. 8. 17:44
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:
Nah ugye:DStefan vagy Damon jön be jobban?:D:P
2010. júl. 8. 18:03
 12/68 anonim ***** válasza:

Nekem DAMON!:P

És szerintem a Vámpírnaplók és a Twilight is nagyon jó,de a Vámpírnaplóknak nagyon rossz a magyar szinkronja:(

2010. júl. 8. 18:13
 13/68 anonim ***** válasza:

ha nagyon választani kéne akkor Stefan.

De Damon is:D

3.,4.,és 5.,válaszoló voltam:D

2010. júl. 8. 18:15
 14/68 A kérdező kommentje:
amúgy elvileg a twilightnak is...a vicces az h edwardnak uaz a magyarhangja mint tylernek a vámpírnaplókból..amúgy nem csak neked jön be jobban Damon:P;)
2010. júl. 8. 18:19
 15/68 A kérdező kommentje:
a 92%ból gondoltam:)
2010. júl. 8. 18:20
 16/68 anonim ***** válasza:

:)

amúgy nekem Stefanban az álla,-állkapcsa tetszik.nem tudom miért:)

Damonnak a természete tetszik:)

2010. júl. 8. 18:25
 17/68 A kérdező kommentje:
Stefan is jól néz ki:Dvan benne vmi amitől nagyon vonzó lesz...viszont Damont én már régóta szeretem egy msáik sorozatából és pár filmjéből:Digazából miatta kezdtem el nézni de annyira megtetszett a történet is h meg akarom venni a könyvet is
2010. júl. 8. 18:31
 18/68 anonim ***** válasza:

én kíváncsiságból kezdtem nézni.és holnap lesz:D

én is megakarom venni a könyvet:)

csak mindenki azt mondja,h nagyon különbözik a sorozattól.de nem baj,megveszem az első kötetét,megnézem tetszik-e,és ha igen,akkor megveszem a többit is:

2010. júl. 8. 18:34
 19/68 anonim ***** válasza:

Kérdésre válaszolva: ismerek egyet a közeli elhagyatott templomban szokta meghúzni magát napközben. Ha akarod, ideirányítom. 17-20 közöttinek néz ki, és annyira elragadó hogy szétcsúszik tőle az ember lánya.:D Imádom.XD

Vámpírnaplókhoz: neked senki nem jön be kinézetre, Damon volt az akire azt mondtam, hogy csúnya is. De annyira pimasz (szemét) a stílusával, és ezzel a személyiségjeggyel megszépült, megtetszett a személyisége alapján.

2010. júl. 8. 18:37
 20/68 A kérdező kommentje:
Ohh igen:Dideirányíthatod:Damúgy féligmeddig én is kíváncsiságból nézem és tudom:Dvárommár:Damúgy télleg, Damonnak a természete is bejön:D
2010. júl. 8. 18:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!