Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Flő, flő flá flő, aviszta....

Flő, flő flá flő, aviszta. Hümmálá hümmálá hümmálá viszta. Pity pér janka baba uka biki baku csit. Valaki hallota már? Tudtok még ilyeneket, ha igen irtok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 6. 13:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én úgy ismerem, hogy ezt egy valaki mondja, a többiek meg visszaismétlik. Ahova kötőjelet teszek, ott kell ismételni. Szóval: Fli- fliflá- flifláflőő- visztá- kümmáláá kümmáláá kümmálávisztá- á nonononóno visztá- inimini jeszumini juvákcsuvács- inimini zelumini juvákcsu vánumini- bibbérijaumbaumbabambabikubakucs...

xD Valahogy így van, csak leírva elég hülyén néz ki. :D

2010. júl. 6. 20:47
 12/17 anonim ***** válasza:
Ezek tök jók :D nemtud vki linkelni?? meghallgatnám:D
2010. júl. 6. 20:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Én is meghallgatnám szívesen, mert imádom ezt a 'számot', de hiába írtam be youtube-ra, hogy flí flá flő. Ha valaki megtalálja, legyen olyan kedves, és linkelje be:)
2010. júl. 6. 21:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Na, megvan, ezt írjátok be youtubera: flea fly flow song, kiad egy-két dolgot, de egyik sem túl jó minőségő:/
2010. júl. 6. 21:08
 15/17 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=OeHN68c36gE ez egy elég jó videó róla:)
2010. júl. 6. 21:13
 16/17 anonim ***** válasza:
haha ez elég agymentXD
2010. júl. 6. 21:42
 17/17 anonim ***** válasza:
júúúúj ez nagyon cuki! ezt megkéne tanulni!!!!
2010. júl. 7. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!