Gyermeketek születésekor ti vettetek a kiságyon kívül baba bútort? Pelenkázót, ruhásszekrényt, ilyeneket? Vagy ezek luxusnak számítanak?
Szia!
Szerintem nem luxus! Praktikus! De mi sem vettünk gyerekbútort, hanem egy derék magasságú fiókos szekrényt használunk. A fiókokba sok minden belefér, a tetejére pedig tettünk egy pelenkázólapot! Olcsó és egyszerű!
Szia!
Nekünk első baba,de próbáltunk úgy bútort választani,hogy ha nagyobb lesz akkor is jó legyen neki.A kiságy átalakítható kamaszággyá,a pelenkázó rész pedig éjjeli szekrénnyé.A sarokszekrényt imádom(nagyon kicsi a szobája)Jól pakolható,praktikus.Ja és szerintem egy kiskamasznak se lenne ciki egy ilyen szobabútor.
Ilyen a bútor:
nálunk is kicsi a hely, ezért egy komódot kiürítettem neki, abban vannak a ruhácskák. pelenkázólap a kiságyon keresztbe, bár én többnyire ülve pelenkázom a kanapén.
ja és a kiságy mellé, a komód fölé felfüggesztettünk egy textilpolcot, azon tartom a pelusokat, előkéket, minden olyat ami kéznél kell, hogy legyen. a komódra pedig vettem fonott kosarakat és azokban tárolom pl.sapkákat, kisfésűt, lázmérőt. rengeteg kacatot tartunk ezeknek a kicsiknek:))
de ha elköltözünk(remélem már csak hetek kérdése), akkor egy szekrényt fogok neki venni.
egyébként tényleg pénztárcafüggő, mert ha bababoltban járok, legszívesebben mindent megvennék, és felesleges dolgokról is elhiszem, hogy nem lehet nélkülük élni, de amiket te leírsz, az szerintem nem luxuskategória.
Szia,mi egy egyszerű kiságyat vettünk,rá egy pelenkázófeltétet,és egy fenyő fiókos komódot!
A játékainak pedig egy gurítható műanyag fedeles ládikát(JISK-ben)
Összesen költöttünk:Kiságy 10.000 ft
komód 18.000 ft
pelenkázófeltét 3500 ft
ládika 3000 ft
Ja,és van 3 fonott kiskosár a komódon,amibe a krémeket ,meg ilyeneket teszek!
Tehát,összesen durván 35 ezret költöttünk és úgy gondolom,hoyg a kiságyon kívűl a többi elég sokáig elég lesz!Egyszer kell befektetni!
Szerintem ez nem luxus,ennyit Te is és a Gyermeked is megérdemel!
Mi vettünk a babának külön bútort és nem éreztük luxusnak. Olyat választottunk, ami nem túl kisbabás és gyerekes, hogy később is jó legyen, mikor külön szobába költözik. Ifjúsági bútorrá alakítható, mert a pelenkázóról le lehet venni a toldást, és az ágy is átalakítható. A szekrényt imádom, mert minden holmija belefér. Egy elég magas polc is tartozik mindehhez.(FAKTUM bútor)
Nagy szobánk van, elfért egyik oldalán a bababútor.
Nagyon örülök, hogy így döntöttünk, később sem lesz rá gondnuk. Emiatt úgy vélem, nem luxus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!