Gyermeketek születésekor ti vettetek a kiságyon kívül baba bútort? Pelenkázót, ruhásszekrényt, ilyeneket? Vagy ezek luxusnak számítanak?
Nekünk kicsi a helyünk, a baba szobája 9 nm. Úgy oldottuk meg, hogy mivel külön pelenkázószekrény nem fért el, így vettünk egy bútorlapot, rá egy pelenkázót, amit a bútorlapra ragasztottam kétpldalú ragasztóval. Ezt teszem a kiságy tetejére és ott pelenkázok. Pont jó a magassága, és kényelmes, na és olcsó volt, az egész nem került 7-8 ezer forintnál többe. Mi is fiókos szekrényt, komódot használunk ruháknak, mert a szoba ráadásul emeleti és nem fér el magasabb. Kettőt vettünk az Ikeaban 18 ezerért (a kettő került ennyibe), plusz még van egy komód benn, ez ajtós is és fiókok is vannak rajt. Ez sem volt drága, azt hiszem auchanos.
Később én is szeretnék szebb bútorokat, de akkor ennyire futotta, de praktikus és szép és most látom az előnyét, mert a lányom nemrég megtalálta a színesceruzákat és rajzol, rajzol és rajzol, meg már tiszta karc, szóval és örülök, hogy elsőre nem egy fullos babaszobát csináltam.
Szia!
Mi csináltattuk a bútort a baba szobájába. Van egy pelenkázó komódja, ami ha lecsavarozzuk róla a toldást egy sima komód, egyik felén 4 fiókkal, a másik felén egy polcos szekrénnyel. A szekrénye holnap érkezik. Nem volt olcsó mulatság, de csak azért mert fából van. Szerintem bútorlapból elég olcsón meg lehet úszni. Sokkal egyszerűbb az élet így, hogy pelusozás, öltöztetés közben csak lenyúlok vagy kihúzok egy fiókot. Még csak el sem kell engednem a babámat.
Ja és nem bababútor, így szerintem tini koráig ezt fogja használni.
Győzd meg a férjedet, hogy legalább egy ilyen átalakítható komódba ruházzatok be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!