Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért nem vallják be, hogy a...

LeonScottKennedy kérdése:

Miért nem vallják be, hogy a Föld lapos?

Figyelt kérdés

Remélem van itt néhány olyan ember aki nem dől be az összeesküvésnek és a tudomány hamisításainak és elfogadja, hogy a Föld lapos, ahogy azt bebizonyították.

Miért tartják ezt titokban?

2019. márc. 17. 13:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kérdező

Nem tudom miért nem ismerik be.

De ha be ismerik akkor ismerjék be azt is hogy a kezünkön járunk és a lábunkkal edzünk.

Aztán meg azt is hogy minden állat valójábban egy robott.

Meg azt hogy a fáknak a gyökerét látjuk és a főld túl oldalán a giliszta emberek területén van a lombkoronájuk.

Amugy készüljetek mert a giliszta emberek támadást terveznek.

Ja és az majdnem lemaradt hogy valójábban a csillagok nem is léteznek. Az csak a katonaság egy kisérlete hogy jobban megtudjanak figyelni amígy az emberek a csillagokat nézik.

2020. febr. 21. 13:01
 12/16 anonim ***** válasza:

Igazad van, kisfiam. Éveken át eltitkoltam előtted; de te idő közben magadtól is rájöttél; de be kell vallanom, igen.

: A Föld lapos. És egy elefánt tartja a hátán. Amit egy teknősbéka tart. Sajnálom, hogy így kellett megtudnod, és nem mondtam el előre az igazságot. És még a csillámpukit is elhallgattam előled.

Sajnálom. A csillámpuku kárpótlásul neked hagyományozom. Ott van a kredencben a leghátsó polc alatt.

2020. febr. 21. 15:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Hiába lapos, ha nem forog!
2020. febr. 21. 17:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Amíg ti, bugyuta emberek arról vitatkoztok, hogy a Föld gömbölyű vagy lapos, sose fog kiderülni az igazság miszerint a Föld egy piramis. Mi mind halottak vagyunk, s a szellemeink élnek ebben az átkozott nagy piramisban. Csak a kormányok próbálják titokban tartani!!
2020. febr. 22. 18:43
 15/16 A kérdező kommentje:

Na most megkívántam a sajtos rántott karajt.

2022. jún. 17. 21:05
 16/16 anonim ***** válasza:
A lapos föld elméletét Rand Ridley terjesztette el fogadásból.
2022. júl. 4. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!