Miért nem vallják be, hogy a Föld lapos?
Remélem van itt néhány olyan ember aki nem dől be az összeesküvésnek és a tudomány hamisításainak és elfogadja, hogy a Föld lapos, ahogy azt bebizonyították.
Miért tartják ezt titokban?
Kérdező
Nem tudom miért nem ismerik be.
De ha be ismerik akkor ismerjék be azt is hogy a kezünkön járunk és a lábunkkal edzünk.
Aztán meg azt is hogy minden állat valójábban egy robott.
Meg azt hogy a fáknak a gyökerét látjuk és a főld túl oldalán a giliszta emberek területén van a lombkoronájuk.
Amugy készüljetek mert a giliszta emberek támadást terveznek.
Ja és az majdnem lemaradt hogy valójábban a csillagok nem is léteznek. Az csak a katonaság egy kisérlete hogy jobban megtudjanak figyelni amígy az emberek a csillagokat nézik.
Igazad van, kisfiam. Éveken át eltitkoltam előtted; de te idő közben magadtól is rájöttél; de be kell vallanom, igen.
: A Föld lapos. És egy elefánt tartja a hátán. Amit egy teknősbéka tart. Sajnálom, hogy így kellett megtudnod, és nem mondtam el előre az igazságot. És még a csillámpukit is elhallgattam előled.
Sajnálom. A csillámpuku kárpótlásul neked hagyományozom. Ott van a kredencben a leghátsó polc alatt.
Na most megkívántam a sajtos rántott karajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!