Miért nem vallják be, hogy a Föld lapos?
Remélem van itt néhány olyan ember aki nem dől be az összeesküvésnek és a tudomány hamisításainak és elfogadja, hogy a Föld lapos, ahogy azt bebizonyították.
Miért tartják ezt titokban?
Én azt nem értem, hogy miért gondolják sokan, hogy a Hold a Föld holdja. A Földnek sosem volt holdja, ami annak tűnik, az egy kínai űrállomás, ami a napenergiát gyűjti, és éjjel is továbbítja a földre, hogy legyen világítás. Persze fegyvernek is használható, és bármikor nagyobb fokozatra kapcsolhatják, akár fél kontinenseket is a sebészi szike tized milliméteres pontosságával eltörölve. Ebből kifolyólag természetesen a Holdra szállás sem történt meg soha.
Ezt szerinted mikor fogják bevallani?
#1:
Hát, ez meg a másik. Tudtam én, hogy a Hold egy Halálcsillag.
#3:
Te bizonyára egy vagy az agymosottak közül. Nyisd fel a szemed, ne dőlj be a main stream médiának. Csatlakozz a felvilágosultak közé. Mi itt tudjuk az igazságot, és innen üzenem az alakváltó gyíkember hódító civilizációnak, hogy mi nem fogjuk könnyen adni magunkat! A Lázadás épülőben van, szorul a hurok!
#4-re
"...szorul a hurok!" ? Csak nem tömeges öngyilkosságra készültök?
Ti mind idióták vagytok akik azt hiszik hogy a Föld lapos tudományos magyarázatok vannak rá hogy a Föld gömb(geoid) alakú
Akik azt hiszik hogy a Föld lapos azoknak csak fizika és földrajz órára kellett volna bejárni
Főhadnagyúr, milyen bizonyítékokra gondol? A NASA CGI képeire a Földről? A filmstúdióban felvett holdraszállásra? Az Internation Fakestation-re, ami megint csak Hollywood fizetett színészekkel hogy játsszák el az asztronautát?
A laposföld mellett igazi bizonyítékok szólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!