Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért nem vallják be, hogy a...

LeonScottKennedy kérdése:

Miért nem vallják be, hogy a Föld lapos?

Figyelt kérdés

Remélem van itt néhány olyan ember aki nem dől be az összeesküvésnek és a tudomány hamisításainak és elfogadja, hogy a Föld lapos, ahogy azt bebizonyították.

Miért tartják ezt titokban?

2019. márc. 17. 13:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%

Én azt nem értem, hogy miért gondolják sokan, hogy a Hold a Föld holdja. A Földnek sosem volt holdja, ami annak tűnik, az egy kínai űrállomás, ami a napenergiát gyűjti, és éjjel is továbbítja a földre, hogy legyen világítás. Persze fegyvernek is használható, és bármikor nagyobb fokozatra kapcsolhatják, akár fél kontinenseket is a sebészi szike tized milliméteres pontosságával eltörölve. Ebből kifolyólag természetesen a Holdra szállás sem történt meg soha.

Ezt szerinted mikor fogják bevallani?

2019. márc. 17. 13:52
 2/16 A kérdező kommentje:

#1:

Hát, ez meg a másik. Tudtam én, hogy a Hold egy Halálcsillag.

2019. márc. 17. 13:56
 3/16 anonim ***** válasza:
Ez nem vicces :S Légyszi máshol trollkodj.
2019. márc. 17. 14:12
 4/16 A kérdező kommentje:

#3:

Te bizonyára egy vagy az agymosottak közül. Nyisd fel a szemed, ne dőlj be a main stream médiának. Csatlakozz a felvilágosultak közé. Mi itt tudjuk az igazságot, és innen üzenem az alakváltó gyíkember hódító civilizációnak, hogy mi nem fogjuk könnyen adni magunkat! A Lázadás épülőben van, szorul a hurok!

2019. márc. 17. 14:23
 5/16 anonim ***** válasza:
Jó hogy nem azt kérdezed hol lakik Joda mester.
2019. márc. 17. 15:26
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a Föld nem is bolygó, csak Lapos.
2019. márc. 18. 10:57
 7/16 anonim ***** válasza:

#4-re

"...szorul a hurok!" ? Csak nem tömeges öngyilkosságra készültök?

2019. márc. 18. 10:58
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem lapos. Vak vagy?
2019. márc. 27. 13:22
 9/16 fohadnagyur válasza:

Ti mind idióták vagytok akik azt hiszik hogy a Föld lapos tudományos magyarázatok vannak rá hogy a Föld gömb(geoid) alakú

Akik azt hiszik hogy a Föld lapos azoknak csak fizika és földrajz órára kellett volna bejárni

2020. febr. 11. 14:25
 10/16 A kérdező kommentje:

Főhadnagyúr, milyen bizonyítékokra gondol? A NASA CGI képeire a Földről? A filmstúdióban felvett holdraszállásra? Az Internation Fakestation-re, ami megint csak Hollywood fizetett színészekkel hogy játsszák el az asztronautát?

A laposföld mellett igazi bizonyítékok szólnak.

2020. febr. 21. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!