Észrevettétek már, hogy a lapos Földesek egyetlen egyszer nem használnak TELESZKÓPOT, hogy próbálják -virginiai bizonygatni az elveiket?
Nem vettem észre, mivel nekem ideiglenes agysokk, ha erre a témára gondolok, így egyáltalán nem foglalkozom ezzel a jelenséggel. Nem tudom értelmezni egyszerűen, akármennyire is tisztában vagyok az emberi butasággal.
A ritka találkozásaim a témával azt mutatták, hogy reménytelen a dolog, logika itt nem segít.
Remélem, majd lecseng.
Nem véletlenül szokták őket lapos Föld HÍVŐKNEK hívni. Egy hívő emberrel pedig a hitéről észérvekkel nem lehet vitatkozni, mindig fog találni valami magyarázatot a saját érvrendszerében, hogy miért igaz az amiben hisz. Lapos Föld hívőknél ez többnyire az, hogy a nagy csúnya kormány mindenkit átver, és képesek bármire, aki ennek az ellenkezőjét állítja, az vagy az ő ügynökük, vagy csak nem látja át ezt az óriási összeesküvést.
De ahogyan ezt fentebb már valaki írta, a nagy részük egyszerűen csak troll.
"Utazóknak régen se lehetett lapos a Föld"
Nem kellett vele foglalkozni, nem mértek annyira pontosan. 100 km-en, a korabeli térképekkel még nem feltűnő.
NEM ÉRTED, HOGY A TELESZKÓPGYÁRTÓKAT IS SOROS GYÖRGY PÉNZELI????? HOGY BIZHATSZ MEG EGY OLYAN ESZKÖZBEN, AMIT KIFEJEZETTEN A FÉLREVEZETÉSÜNKRE TALÁLTAK KI?
NÉZD MEG A MÁTRIXOT, MÁR RÉG A GYIKEMBEREK URALJÁK A FÖLDET.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!