Kitől kérjek kártérítést a hibás KRESZ tábla miatt?
30 éve vezetek. Nemrég, az utcánk elejére kitettek egy "egyenetlen úttest" táblát és alatta a kiegészítő tábla mutatja, hogy "1600 méter" hosszon számíthatok erre. Hűha, gondoltam micsoda változás történt 1 nap alatt. (előző napon még nem volt)
Mentem ahogy szoktam, majd 1 Km-t megtétele után balesetet szenvedtem. Frontálisan ütköztem egy ház falával.Az történt, hogy a 30 éve szinte méterre pontosan 1000 méter hosszúságú utat nem hosszabbították meg 600 méterrel, vagyis a tábla abszolút félrevezető.
Valaki ezért nagyon megüti a bokáját! De ki a felelős ?
#10-es
Igazad lehet !
Ugyanis egyszer egy esküvőn kijelentettem, hogy két helyre utálok menni- esküvőre és temetésre. De ha már választani lehet, akkor inkább temetésre megyek, mert az hamarabb véget ér. A körülöttem levők jót szórakoztak a mondaton, de volt egy savanyú öregasszony , aki azt mondta, hogy ez szánalmas.
:)
Az esküvő, meg a temetés között az a fő különbség, hogy milyen lesz utána a résztvevők éjszakája.
Én mindenesetre tetetek majd egy laptopot a koporsómba az xhangster linkjével, hogy véletlenül se unatkozzam, de nem értem az esküvők iránti ellenszenvedet, hiszen ott vannak a hetyke kis nyoszolyalányok, meg piálással, zabálással is telik az idő, aztán kirúgjuk a ház oldalát, amíg a koporsót meg aligha.
Csak hamis tanú nem szeretek lenni, de a templomi részt imádom, pedig ateista vagyok.
Ilyenkor a felesek hatására frenetikus az áhítat és az ámenre meg rámondom a bément, mert aki Á-t mond, mondjon B-t is.
Az is szórakoztató, amikor gratulálnak a vőlegénynek mindazok, akik meglőtték már a menyasszonyt, meg akik megfogják majd, de ki lehet találni a státuszt messziről és csak ez a két kategória létezik.
Temetésen sem kell unatkozni, a legjobb, amikor a vásott kölykök papírzacskót pukkantanak a melankólia közepette, vagy egyenesen petárdát, meg a vén salabakterek remegő kezeikkel taperolják a hercig kis bögyösöket.
Piálni meg ott is kötelező, meg zabálás is vagyon, főleg, ha nagy a vagyon, amit örökölnek éppen.
Na akkor sokkal vidámabb a hangulata egyes résztvevőknek, mint akár egy menyegzőn, fülig ér a szája bánatában az örökösöknek és akkorát döngetnek éjszaka, hogy az örökhagyó azt gondolhatja az ibolyák alatt, amit szagolgat, hogy földrengés van, nagyjából hetes erősségű.
Aztán meg az miért jó, ha valami hamar véget ér?
Az én érdemeimet csak sorolják órákon keresztül majd, had tudja meg a világ, milyen faxza gyerek voltam amíg éltem, hazudhatnak is kedvükre, én már nem fogok akkor megharagudni, de ha olyanokat fognak összehordani, hogy mondjuk smu(n)tzigh des(xyc)znó voltam, vagy (hm, ezért még a végén kitiltanak az adminok), szóval csak semmi igazmondás, mert olyat kísértek utána, hogy magam is megbánom!
(módosítanom kellett, mert elcsípett a trágárságszűrő, hát van itt szólásszabadság?!)
Kedves Szántó-vető !
Dehogy akart ez poén lenni, hová gondolsz ?
A kérdés rossz kategóriában van, csak ez a lényeg.
Ámbár nem tudom, hogy melyikben kellene lennie ?
"egyszer egy esküvőn kijelentettem, hogy két helyre utálok menni- esküvőre és temetésre. De ha már választani lehet, akkor inkább temetésre megyek, mert az hamarabb véget ér."
Az igazi különbség abban van, amikor egy kedves humoros ismerős odajön hozzád és azt mondja: te leszel a következő.
Tudni fogom, hogy melyik dologra gondol a kedves ismerős, mégpedig onnét, hogy egyszer biztosan részt veszek a saját temetésemen, ellenben a saját esküvőmön soha többé.
:)
"Az esküvő, meg a temetés között az a fő különbség, hogy milyen lesz utána a résztvevők éjszakája."
Legalábbis az esetek többségében. Néha azért akad kivétel is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!