Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Harcoltatok már gorillával?

Harcoltatok már gorillával?

Figyelt kérdés
Szóval nemrég az erdőben járkáltam - mert szeretem a természetet, - amikor is bekövetkezett a lehetetlen... egy hatalmas kék bundájú gorilla ugrott elő az egyik csipkebokorból és elkezdet üvöltözni velem (emberi nyelven, de angolul😶😶). Szerencsére jól tudok angolul és értettem, hogy olyasmit kiabál "Meghalsz ha nem adsz banááánt!!". Nekem is támadt mivel nem volt nálam banán. Egy idő után felülkerekedtem és nyomtam egy akkora kokit a fejére, hogy ijedtében elszaladt. Viszont félek, hogy újra lecsap majd és akkor nem leszek ilyen szerencsés. Érdekelne, Nektek van e hasonló élményetek vagy tapasztalatotok. De a kötekedők ne írjanak...

2018. aug. 17. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Az év leggyengébb vicc díjasa.
2018. aug. 17. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Olyan hülye vagy, hogy még arra sem veszem a fáradságot, hogy jelentselek.

De írni pont volt kedvem. A moderátor meg biztos alszik.

2018. aug. 17. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Gorillával meg nem, de egyéb emberszabású állatokkal, naponta.
2018. aug. 18. 01:35
 4/7 A kérdező kommentje:

1.válaszadó: Ez nem vicc ember, ugy nézek ki mint aki most viccelek??

2.válaszadó: Te sem vagy szebb

3.válaszadó: Te legalább normális választ adtál...köszönöm a kedvességed

2018. aug. 21. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Ja, csak azt nem tudja, aki idetéved, hogy eredetileg az állatok kategóriába írtad. Ha nem ébresztem fel a modit, már ez a lüke kérdésed se lenne itt, hanem ahová eredetileg írtad, onnan már rég törölték volna. Nem vagyok szebb. Na és? A kérdés szempontjából számít ez valamit? :D
2018. aug. 21. 23:17
 6/7 anonim ***** válasza:
ÉÉÉNN VOLTAM AZ!!!
2018. aug. 27. 01:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Hé Mr. Kettes...tudod...fájnak ám a szavaid. Lüke kérdés?? :'(
2018. aug. 29. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!