1/29 anonim válasza:
nem hiszem h találkoznának a való életben.egyébként 1 az 1 ellen vagy falkában?szerintem fölösleges ilyenen gondolkozni mert az állatok nem bántják egymást fölöslegesen,(de ha már eljátszunk a gondolattal akkor lehet h az oroszlán győzne,ha a gorilla nem tudná egyből eltörni a gerincét.)
2/29 anonim válasza:
Nem, mert a gorilla felmegy egy fára!
3/29 A kérdező kommentje:
ja de a gorilla is tud harapni meg be tud neki húzni
2012. aug. 22. 15:28
4/29 A kérdező kommentje:
amúgy úgy kérdem mongyuk ha az oroszlán vadászna
2012. aug. 22. 15:30
5/29 anonim válasza:
szerintem nincs olyan hülye oroszlán aki megtámadna egyedül 1 gorillát(feltételes módban),mivel 1 ütéssel eltörhetné szinte bármelyik csontját.az oroszlánnak viszont vannak karmai és olyan a tesztfelépítése ami miatt hamar el tud ugrani a támadás elől.
6/29 anonim válasza:
1v1-ben gorilla. Falkában oroszlán :)
7/29 anonim válasza:
Az senkinek nem tűnt fel hogy az oroszlán szavannán él a gorilla meg esőerdőben/őserdőben? :O És a kettő között van pár ezer km, úgyhogy az oroszlán nem fog gorillára vadászni :-)
8/29 A kérdező kommentje:
tudom én is de az elképzelésetek szerint kérdem
2012. szept. 5. 16:33
9/29 anonim válasza:
Az oroszlán.Ledöntené a gorillát könnyen,hisz a gorilla max 200 kiló,és erős harapásaival megölné.Nem hiszem,hogy lenne esélye eltörni a csontjait a gorillának.Meg tapasztalata sincs,hisz békés,növényevő állat.
10/29 anonim válasza:
nem mert egy kifejlett hím gorilla bármelyik oroszlánt elintézi néhány másodperc alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!