Troll, hogy vagy?
Ma már trollkodtál vagy még csak eztán fogsz?
Ne feledd,ez humor oldal.
Az már mindjárt más, akkor nem mocskollak többé dícséretekkel, hanem ahogy megérdemled, tisztességgel szembe köplek.
Oké, ebfajzat, látom, már majdnem kinőtted a pelenkát, de lehet, hogy kár volt, mert a rohadt kis csecsemőcskék a legrusnyább ki trollocskák, jól belexszarnak mindenbe és köpnek, hánynak, rondítanak kedvükre és csak ordítanak, hogy mindenkinek belefájduljon a feje.
Hej, de jó lenne újra igazi kis szörnyetegnek lenni!
Jutalmuk voltam én, mert ők is trollok voltak, hiszen a rohadt alma pláne nem esik messze a fájától, mert placcsanva sehová sem gurulhat. Meg is keserítettem az ocsmány életüket, ahogy azt egy trollivadéknak tenni kell, annak rendje, módja szerint, de gondolom te szeretted az őseidet és ők is téged, te kis aranyos.
De köszönöm elismerő aljas szavaidat, ám hiába próbálsz hízelegve gyalázni, én csak továbbra is mocskos módon dicsérgetni foglak, elmondva rólad minden szennyes jót, mégpedig hitvány becsületes módon, egyenesen a szemedbe, aminél nagyobb sértés trollt nem érhet.
Te egy becsületes, rendes ember vagy!
Brrr, micsoda gonoszság rejlik ezekben a szavakban, a hátam is borsódzik ettől az iszonyatos sértéstől, amit sikerült rád mérnem....
# 43 . No megállj csak,jőn még kutyára úthenger!Most ittam meg a kávém és még nem hat,ezért szét vagyok esve,de még nem tettem le gonosz troll szándékomról és hízelegve szidlak és meg kapod a magadét még a mai napon.
Minden jó szándék mellett üdvözlöm a szüleidet és tolmácsold nekik öszinte részvétem amiért ilyen félre sikerült porontyuk lett mint te.Szegények már eddig is mennyit szenvedhettek miattad?Az volt a legnagyobb baj,hogy nem engedtek téged a síneken játszani,vagy a homokózóban kézi gránáttal szórakozni.A bécsi gyors tolta volna a babakocsidat és akkor most nem írogatnál itt nekem zöldségeket te hanyatt lökött zsömle. :-DD
# 43. Kezd hatni a kávé.Na figyelj te kis troll ivadék,most megkapod a magadét.Ne a tévét nézd .Tudom,megy a kedvenc műsorod a " pelenkás Matyi " de figyelj te hónaljban szőrős ,fejbúbon letarolt szőrőslábú hegyi rabló.Igyekszem szét trollkodni a mai napod.Te vagy kotonszökevény vagy,vagy lombikbébi program elszúrt selejtes anyaga lehetsz.Ne futtasd magad,nem vagy klonozva,te egyszerűen csak ilyen IQ minuszos vagy.Ezt ne vedd dicséretnek,úgy vagy félre sikerült helyből mint más nekifutásból.Ne morogj,nem áll jól neked.Ami hozzád illik az az űvöltés a pöce gödörből.Erről jut eszembe,gyerek korodban olyan büdi voltál,hogy csak csúzlival etettek.Kedvenc kajád a földi giliszta ecettel csótány mártással instant honaljmiriggyel.Jó rossz étvágyat hozzá!Elárulták már neked,hogy a víz fürdésre is alkalmas?Nem?!Jó nagy homályban tartanak téged.A ketreced lakatját remélem nem felejtették el bezárni,mert egy ekkora förtelmet mint te vagy nem szabad engedni szabadon kószálni.
Most nem dicsérlek tovább mert kimerülhetett a szürke állományod amit te nagyképűen agynak nevezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!