Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Troll, hogy vagy?

Troll, hogy vagy?

Figyelt kérdés

Ma már trollkodtál vagy még csak eztán fogsz?

Ne feledd,ez humor oldal.

2018. júl. 7. 09:47
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
X20. Na ne máááááá.Ki vagy te kis troll utánzat , kinai ipari hulladékból gyártott selejtes egyszer használatós anonim behelyettesitő.Még hogy szét trollkodod a kérdésem!Majd én szét trollkodlak,már ha sikerül :-D
2018. júl. 7. 16:49
 22/47 anonim ***** válasza:

Sajttal töltött rántott hús

Hozzávalók:

80 dkg sertéskaraj

25 dkg cheddar vagy gouda sajt

3-4 tojás

15 dkg liszt

2-3 gerezd fokhagyma

2 dl tej

15 dkg zsemlemorzsa

só, bors

olaj a sütéshez

Elkészítés menete: A húsokat klopfold ki, nem kell teljesen laposra, csak épp annyira, hogy kicsit lazább szerkezetűek legyenek. Ha ezzel kész vagy, sózd be őket. Öntsd fel a tejet egy kis vízzel, nyomd bele a fokhagymát, és ebbe tedd a húsokat legalább 20 percre, de az se baj, ha pár órát úsznak benne. Ha letelt az erre szánt idő, szeleteld fel a sajtot - reszelheted is, de szeletekkel könnyebb dolgoznod -, és minden húsra tegyél egyet-egyet belőle.

2018. júl. 7. 16:55
 23/47 anonim ***** válasza:
Tekerd fel a husikat - lehetőleg úgy, hogy körbezárják a sajtot -, majd hústűk segítségével fogd őket össze, aztán már panírozhatsz is, a szokásos sorrendben. Ha mindenkin ott a lisztes-tojásos-morzsás réteg, már nincs más dolgod, mint bő, forró olajban kisütni, aztán tálalni. Azért a hústűket vedd ki a végén, mert nem finomak!
2018. júl. 7. 16:55
 24/47 A kérdező kommentje:
# 22-23 . A humor oldalból így lesz Laci-bácsi konyhája.Jól hangzik,de én mivel troll vagyok ezért a sertés húsi helyett más húsit haasználok és a planirba teszek pókhálót a pókkal együtt.A tejbe áztatás se tökéletes,mert az egri bikavér jóbbnak tűnik.Aztán ha már elő van készítve a POKOL TŰZÉN MEGSÜTÖM ÉS AZTÁN JÖHET AZ IGAZI ÉLVEZET.Szűz lány sikítása mellett becsocsálom,mert amióta a zabálást feltalálták én azóta nem eszem.
2018. júl. 7. 17:04
 25/47 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a szűz lányok vérét. Mindig is vonzott a vámpír lét. Amúgy is hófehér a bőröm, napra nem merek kimenni, mert fáj. De nem győzhet le senki! Csak ha karót szúr a szívembe! muhahahhaha, muhahahha, muhahhaa bleeee
2018. júl. 7. 17:26
 26/47 anonim ***** válasza:

Nem igaz, mert ez nem a humor oldal, hanem egy homár, ha már a főzésnél tartunk.

Buznyák trollalák, kit érdekel a ráncos izé, ha meg nincs is isten.

Hazugság az egész, meg nem is érdekel, meg nincs is és adtatok a szarnak egy csókot, de cuppanósat, tinóorrok.

(még hogy nem vagyok igazi troll!)

2018. júl. 7. 18:19
 27/47 A kérdező kommentje:
Nincs is jobb mint a szűz lány és szét trollkodni mindent ami az utunkba kerül.Ma hétvége van,szabadnaposak a szűz leányok,megyek és ijesztgetem őket egész éjjel.Szép lesz ez a hétvége úgy érzem.Bács-kiskun megyét kerüld,ez az én vadász területem.
2018. júl. 7. 18:24
 28/47 anonim ***** válasza:
Amúgy eszetekbe jutott már, hogy az emberek miért szeretik a humort? Egyáltalán még is milyen állat lehet az a hum? És mi olyan jó az orrában? Vajon milyen íze lehet? Hogy a legjobb elkészíteni? Vagy ez olyasmi, ami csak esztétikai élményt nyújt és csak nézni szabad?
2018. júl. 7. 18:28
 29/47 A kérdező kommentje:
# 26 . Miért kapálodzól,nem is vagy felkötve.Igenis,ez a humor oldal csak te tévedtél el.Hahahahaaa,rájöttél nincs is isten?Haladsz,csak csiga léptekkel.Annak a bizonyosnak meg te adtál elsőnek egy nagy cuppanos puszit,szerintem az nyelvescsók volt.Amugy meg nem vagy troll mert nagyon gagyi vagy,a tigrisen vettek téged végkiárúsításkor.Egyébként is,ha troll lennél ( ami kizárt ) akkor több vér lenne a pucádban .Feltudod te ezt dolgozni? :-DD
2018. júl. 7. 18:32
 30/47 A kérdező kommentje:

Sajtos Rántott Karaj .A kérdésed helyén való csak én sem tudom a választ.Milyen állat az a hum meg az or,vérgözöm sincs.

Biztos olvastad az eddigieket.Megjelent itt egy tag aki a trollok trolljának adja ki magát.Engedjük ezt neki?Nem csipem a konkurenciát.

2018. júl. 7. 18:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!