Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Troll, hogy vagy?

Troll, hogy vagy?

Figyelt kérdés

Ma már trollkodtál vagy még csak eztán fogsz?

Ne feledd,ez humor oldal.

2018. júl. 7. 09:47
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

# 9

Te nem tudod milyen nehéz egy troll élete! Pingvinek neveltek fel engem, kicsi a farkam, csúnya a nunim és ronda az arcom!!!! 30 kamuprofilom van GYIKon, és minden nap 10x megkérdezem, hogy mekkora problémát jelent a kicsi kukim, a csúnya nunim, a csúnya pofim, meg, hogy egy szemem van!! Az emberek nem éreznek együtt velem!! Ez olyan szomorúúú bú bú búúúú, boci szomorúúúú!!! :'(

2018. júl. 7. 11:15
 12/47 A kérdező kommentje:
8... Te tényleg dagadt vagy?Akkor neked róssz lehet mert akármilyen ajtón nem is mehetsz be.Bár, mi úgy megyünk be valahova,hogy ajtófélfástól.Különben is mi az az ajtó?Eszik vagy isszák?
2018. júl. 7. 11:18
 13/47 anonim ***** válasza:

Tudjuk mi, milyen nehéz a trollok élete! De "hős harc az élet, és megélni szép" - ahogy Ady-troll mondotta volt.

"Bár zord a harc, megéri a világ,

Ha az ember az marad, ami volt:

Nemes, küzdő, szabadlelkű troll."

2018. júl. 7. 11:19
 14/47 anonim ***** válasza:
A troll erősebb fegyver mint a kard! Éljen a madártroll! Persze ne felejtsük el a trolli buszt se! Se a talicskát trolló embert! Meg van valami isten izé bigyó is, a Throll.
2018. júl. 7. 11:22
 15/47 A kérdező kommentje:
11..Veled nagyon kibabrált valaki.Nuni---kuki---csunya pofa és egy szem szem,igazi troll vagy,máris kedvellek.Téged pont a csunyaságod tesz széppé.Ne aggodj,nem vagy egyedül,nem láttál még engem,nincs lábam,kerekeken gurulok tovább,a hajam már a multé és több fülem van mint fogam.A legrosszabb,hogy az orrom hátul a fejem bubján van és a ki kell fujni akkor van ám gond nem kicsi és még látványnak sem utolsó
2018. júl. 7. 11:23
 16/47 anonim ***** válasza:

# 15

Erről a vicc jutott eszembe :D

Nyuszika felhívja telefonon a hentest:

- Van disznófüled?

- Van.

- Hát marhanyelved?

- Van.

- És csirkelábad?

- Az is van.

- Hát akkor rohadt ocsmány lehetsz...

2018. júl. 7. 11:25
 17/47 A kérdező kommentje:
Sajtos Rántott Karaj ezt jól leírtad,csupa igazság,jól beszélsz.De a felhasználó neveden még most is mulatok..Humor oldal ne feledd.......
2018. júl. 7. 11:27
 18/47 anonim ***** válasza:
A humornál fontosabb a szerelem!!44!légy!!4! https://www.youtube.com/watch?v=FBnAZnfNB6U
2018. júl. 7. 11:38
 19/47 A kérdező kommentje:
# 16 .Kösz a linket,megnéztem jó volt.Vártam a Troll érkezését de csak Kim Dzsong illuminátorát láttam.
2018. júl. 7. 11:54
 20/47 anonim ***** válasza:

Engem vártatok, mert én vagyok a trollok trollja.

Olyan rohadt egy troll vagyok, hogy ezt a mocskos troll kérdést is széttrollkodom.

HAHAHAHA!

2018. júl. 7. 16:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!