Troll, hogy vagy?
Ma már trollkodtál vagy még csak eztán fogsz?
Ne feledd,ez humor oldal.
Piszkoss kis apró trollok, amiről fröcsögtök, az a tumor, jó kis gennyes tumorocska, minden troll kedvenc reggelije.
Tum és or, a rák, ami rág és szétrúgom a bulitokat kutyakorbáccsal megkergetlek, mert az az igazi, egy széttrollort buli, hipp hipp hurrá, adj a testinek.
Akkor meg van isten, ha neked ez nem tetszik, te hitetlen eb!
Csak gyalázzatok, szidjatok, mert attól minden derék troll a menybe megy, de én agyondícsérlek benneteket, drága kis értelmes okos illemtudók, aztán csak nézhettek az okos kis csipás gülü szemecskéiteken és reszketni fogtok tőlem, mert annyira szeretlek benneteket, drága kicsi trollgyerekek.
# 34
Teljes mértékben egyet kell értsek veled! Valóban nem volt annyira színvonalas meccs a svéd-angol, ellenben el kell ismerni, hogy Mészáros Dórának még mindig jobb mellei vannak, mint Steiner Kristófnak! Szóval ha engem kérdezel, akkor nem szeretem a mákos pitét!
Sajtos Rántott Karaj. Ne aggodj nekem van Troll Törp szörpöm,adok neked is.
Köszi a linket,jóóóóóó.
# 34. Már régen mondták ösz fejemre,hogy ygerek.Köszi ez jól esett.
Látom kezded már magad rendbe tenni,illem tudó lettél és még kedveskedsz is.De tudod én is a mennybe megyek,bár előbb a pokolba szeretnék mert megakarom keresni Mörfyt és agyba főbe verni de csak azért mert az állításai igazak.Kezdesz már te is közeliteni troll szívemhez,ezért meghívlak a ma esti troll bulira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!