Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Troll, hogy vagy?

Troll, hogy vagy?

Figyelt kérdés

Ma már trollkodtál vagy még csak eztán fogsz?

Ne feledd,ez humor oldal.

2018. júl. 7. 09:47
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Irány Bács-kiskun megye! Trombita harsog, dob pereg! Kész a csatára a sereg! Előre!
2018. júl. 7. 18:39
 32/47 A kérdező kommentje:
Gyertek,buli lesz,el jött a trollok éjszakája .
2018. júl. 7. 18:45
 33/47 anonim ***** válasza:
BULIIIII!!!! YEEEAAAAAHH!!! DE ELFOGYOTT A GYÖMBÉRSZÖRP!!! GYERE EL ÉS BÜNTESS MEG!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=XyNRIBjmr2U
2018. júl. 7. 18:47
 34/47 anonim ***** válasza:

Piszkoss kis apró trollok, amiről fröcsögtök, az a tumor, jó kis gennyes tumorocska, minden troll kedvenc reggelije.

Tum és or, a rák, ami rág és szétrúgom a bulitokat kutyakorbáccsal megkergetlek, mert az az igazi, egy széttrollort buli, hipp hipp hurrá, adj a testinek.

Akkor meg van isten, ha neked ez nem tetszik, te hitetlen eb!

Csak gyalázzatok, szidjatok, mert attól minden derék troll a menybe megy, de én agyondícsérlek benneteket, drága kis értelmes okos illemtudók, aztán csak nézhettek az okos kis csipás gülü szemecskéiteken és reszketni fogtok tőlem, mert annyira szeretlek benneteket, drága kicsi trollgyerekek.

2018. júl. 7. 19:01
 35/47 anonim ***** válasza:

# 34

Teljes mértékben egyet kell értsek veled! Valóban nem volt annyira színvonalas meccs a svéd-angol, ellenben el kell ismerni, hogy Mészáros Dórának még mindig jobb mellei vannak, mint Steiner Kristófnak! Szóval ha engem kérdezel, akkor nem szeretem a mákos pitét!

2018. júl. 7. 19:12
 36/47 A kérdező kommentje:

Sajtos Rántott Karaj. Ne aggodj nekem van Troll Törp szörpöm,adok neked is.

Köszi a linket,jóóóóóó.

2018. júl. 7. 19:12
 37/47 A kérdező kommentje:

# 34. Már régen mondták ösz fejemre,hogy ygerek.Köszi ez jól esett.

Látom kezded már magad rendbe tenni,illem tudó lettél és még kedveskedsz is.De tudod én is a mennybe megyek,bár előbb a pokolba szeretnék mert megakarom keresni Mörfyt és agyba főbe verni de csak azért mert az állításai igazak.Kezdesz már te is közeliteni troll szívemhez,ezért meghívlak a ma esti troll bulira.

2018. júl. 7. 19:17
 38/47 A kérdező kommentje:
@ 34 . Bocs,elütöttem,gyerek és nem ygerek.De hát egy trolltól már ez is szép nem?
2018. júl. 7. 19:19
 39/47 A kérdező kommentje:
@ 34 . Azt még nem is közöltem,hogy másodállásban eb gyaur kutya vagyok.
2018. júl. 7. 19:21
 40/47 anonim ***** válasza:
Már értem mi ez a sok pénisz méretre vonatkozó kérdés itt a GYIKon! Mindenki Törppillára hajt!! https://www.youtube.com/watch?v=4SsCkL45_ZU
2018. júl. 7. 19:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!