Kivagyok már a párom ajándékozási szokásaitól, karácsonyra nőgyógyászati szűrést és emlővizsgálatot kaptam, húsvétra tumorkeresést, gócpontkereső vizsgálatot, most szülinapomra adta oda: teljes körű egészségügyi szűrő vizsgálatot, több órás basszus?!
Figyelt kérdés
2018. jún. 20. 22:03
1/17 A kérdező kommentje:
Most konkrétan összevesztünk, és mondta miket akart még, laboratóriumi szűrőcsomagot, allergia tesztet 101 allergénre...
2018. jún. 20. 22:05
2/17 anonim válasza:
Ne szívd mellre, szülinapjára te is ajándékozd meg egy teljes körű urológiai kivizsgálással.
Vagy kérj tőle egy MRI gépet otthonra, arra már most kezdhet spórolni és csomó ajándékot megspórolsz te is.
3/17 anonim válasza:
Vegbel tukrozesre ajandekozz neki beutalot.
4/17 anonim válasza:
Szerintem simán le tudod boltolni egy magán belgyógyásszal, hogy előbb gyomortükrözést kapjon, majd végbéltükrözést.
Egyébként a párodnak valami komoly baja van.
5/17 A legrosszindulatúbb válasza:
HIV-szűrésre utald be azzal a szöveggel, hogy az egyetemen/munkahelyen/stb. megismerkedtél három nigériai fiatalemberrel, haha.
6/17 anonim válasza:
Nem lehet amúgy, hogy a párod egy hipochonder kannibál aki 100%-ra tudni akarja, hogy semmi baja nem lesz miután megsütött és megevett?
9/17 anonim válasza:
A 6-oson megfulladtam majdnem a röhögéstől. :-D
Amúgy beszéld meg vele, hogy te nem szeretnél dokikhoz menni.
10/17 anonim válasza:
Azért remélem CT vizsgálatot nem fogadsz el, tudod, jelentős sugárterhelés...:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!