Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Basszus akkorát dobbant a szivem miért?
Elmentem egy helyre és megjelent az exem azzal a pasival aki miatt szakított velem 6 év után, mikor megláttam hirtelen akkorát dobbant a szivem hogy azt hittem ott esek össze szívrohamban hirtelen visszatért minden érzés emlék kettőnkről. Már kezdtem magam kicsit összeszedni így 4 hónap után erre visszaestem teljesen! :(
De a másik meg hogy iszonyat röhögés is elkapott mikor megláttam hisz a csávónak valami iszonyat torz feje van és most nem azért de én sem vagyok az a szépség de ő? Ínnen jöttem rá hogy igen is a pénz számít minden nőnél hisz elég tehetős a srác!
Na mind 1 mikor lessz vége ennek a fájdalomnak?
Ne légy ostoba. Attól még, hogy szerinted torz feje van, az exednek biztos úgy tetszik, ahogy van. Az is lehet, hogy a torz fejű csávó képes helyesen írni, ami értékelendő.
A fájdalomnak pedig akkor lesz vége, amikor intelligensebb leszel, tehát soha.
Milyen fura következtetés ez.. Az én Páromnak nincs sok pénze, mégis Vele vagyok! ^^'
Mellette állok mindenben, együtt építjük a közös jövőnk már 3 éve. Amúgy sem ez számított, sőt sosem számított nálam, de megfogott a személyiségével, emberségével, humorával és még sorolhatnám. Lehet nektek nincs és ez fáj annyira. Igaz jól néz ki, bár a szépség meg relatív. Talán magatokba kéne nézni.
Kérdező:
Lehet így reagáltál, megeshet. Lépj túl és ne a múlton rágódj, az sosem visz előrébb.
A 4.-nek lehet hogy helyesebben ír, de gondolom nem ezért szeretett bele, mikor vége lett csak annyit mondott hogy a gondolkodása megegyezik az enyémmel és ez fogta meg benne, persze a külömbség annyi hogy nekem nincs 2 autóm, egy kocsmám meg egy szülők álltal vásárolt pöpec kéróm.
Na ennyit a történetről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!