Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan, aki akkorát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki akkorát csalódott a korábbi kapcsolatában, hogy nem mer belevágni egy újba?

Figyelt kérdés
Sorra elutasítok mindenkit, félek a kapcsolatba kezdeni bárkivel. Elzárkózok minden ilyen fajta közeledéstől. Ugy érzem egy kapcsolat csak fájdalmat okoz, és nem tudok megbízni a férfiakban.
2012. márc. 7. 21:42
 1/9 anonim ***** válasza:
32%

Ilyenben nem vagyok, inkább olyanban vagyok, hogy annyira szeretek egy sztárt, hogy az igaziakat meg sem közelítem.

Hülyén hangzik, de szeretem is, és szeretek is így lenni most, csak hát ebből gondok lehetnek pár év múlva, ha nem múlik el az érzés.

Neked pedig egy tanács:

Lehet nagyon friss a seb, és ezért nem tudsz még párkapcsolatot kialakítani. Ez olyan mint mikor meghal egy kiskutya, egyből senkinek nincs szíve újat venni, először elmúlik a 'gyász' időszak, aki mindenkinél más idő, azután jön újra el az előző élet.

Majd jönni fog egy férfi, akiben majd megbízol:))

Sok szerencsét:) 14L

2012. márc. 7. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem volt. másfél évig aztán jött ő és bár már egy éve vagyunk együtt még most is előfordul, h megijedek mert nem akarok újra pofára esni. Ilyenkor azt gondolom h nem akarok ennyire szeretni vkit mert fájni fog. De megnyugtat mindig, h nem fogunk sosem elválni egymástól. Tökéletesen nem tudok megbízni benne(mint anno az exben 17 éves fejjel) de az nem is egészséges. Ahogy alakul a kapcsolat majd kiépül a maximális bizalom. Hagyj időt magadnak
2012. márc. 7. 22:05
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2012. márc. 7. 22:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Magadban nem bízol, azt hiszed, ha egy valaki nem szeretett, más sem fog.
2012. márc. 7. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Most pillanatnyilag úgy érzem, inkább csak szeretnék ilyen lenni. Ugyanis eldöntöttem, hogy így lesz, mert ezt éreztem szükségesnek. Erre én hülye megint elkezdtem jobban ragaszkodni valakihez, mint kellene... Nem vagyok bele szerelmes, de rengeteget gondolok rá, várom, hogy találkozzunk, beszélgessünk. Vele megbeszéltük, hogy barátok vagyunk, egyikünk sem akar komolyabb kapcsolatot, de aztán mégis lefeküdtünk egymással. Szóval, most itt szenvedek, ő barátként kezel, én többet akarok vele lenni...

Neked viszont fel a fejjel, majd idővel, ha már készen állsz rá, menni fog újra az ismerkedés. Addig pedig, amíg nem állsz készen, úgyis hiába erőltetnéd. Tudni fogod, ha már mehet.

2012. márc. 7. 22:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés nekem pont aktuális.Ha valaki azt mondja nekem,hogy fontos vagyok,egyszerűen nem tudom neki elhinni,mert már annyiszor köpték ki nekem ezeket a szavakat mindenféle érzelem nélkül.Bizonyítsa,hogy tényleg fontos vagyok.
2012. márc. 7. 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:
nem az hogy akkorát csalódtam, csak nem akarok járni senkivel 21L
2012. márc. 7. 23:07
 8/9 anonim ***** válasza:

Jelen! pont ugyanígy vagyok....

26/N

2012. márc. 8. 01:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Pacsi!

Ugyan ebbe a cipőbe járok!

Szemrebbenés nélkül utasítottam el elég jó képű pasikat.

Berendezkedtem a szingliségre és igen tetszik!

2012. márc. 10. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!