Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Abból lehet egy nőnek egészség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abból lehet egy nőnek egészségügyi problémája ha éveken keresztül nem fekszik le senkivel?

Figyelt kérdés
2018. márc. 28. 21:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%
Nem. A szex lehetoseg, nem kotelezo dolog.
2018. márc. 28. 21:13
 2/20 anonim ***** válasza:
26%

igen.

Komoly mentális problémák.

Először elkezd macskákat begyűjtögetni, majd elkezdi fúrni az összes létező párkapcsolatban élő embert maga körül.

Majd csatlakozik egy nőegylethez, ahol megvitatják, milyen jól élnek.

Másnap felköti magát.

2018. márc. 28. 21:15
 3/20 anonim ***** válasza:
88%
Csak saját tapasztalatot tudok megosztani, köszönöm jól vagyok, tehát nem lett, és még most sincsenek egészségügyi problémáim, csak mert nem volt évek óta szexuális kapcsolatom.
2018. márc. 28. 21:17
 4/20 anonim ***** válasza:
44%

Ez nem ilyen egyszerű. A szex is egyfajta szükséget, amit ha nem elégít ki az ember, komoly gondokat okozhat a lelkében. A lélek egészsége kihat a test egészségére. Komoly betegségek is kialakulhatnak csupán abból, hogy az ember nem képes levezetni a szexuális vágyait.

Tapasztalatból mondom.

2018. márc. 28. 21:20
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Fizikailag semmi problemad nem lesz, de az ember tarsas leny.

2018. márc. 28. 21:34
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Fizikai nem.

A lelki oldal... attól függ, nem feltétlenül. De ha lelki problémája van a szex hiánya miatt, akkor alapvetően önmagával nincs rendben, szóval valami más is áll a háttérben.

2018. márc. 28. 21:37
 7/20 anonim ***** válasza:
23%
Anyám tudott utoljára 8 általános végzettséggel ekkora baromságot, és önsajnálatot lenyomni/kérdezni. :D
2018. márc. 28. 21:38
 8/20 anonim ***** válasza:
81%
24 éves vagyok, 24 éve nem feküdtem le senkivel. Nincs semmilyen egészségügyi problémám
2018. márc. 28. 21:38
 9/20 anonim ***** válasza:
62%
Dexter, azt írtad le, amit én is gondolok ill. sajnos tudományosan is ez a bizonyított.
2018. márc. 28. 21:42
 10/20 anonim ***** válasza:
23%
Csak érdekességképpen említem meg. A környezetemben több nem szült nőnek kellett eltávolítani a méhét,mint gyermekesnek. Persze ők idősebb korosztály. Kérdésre válasz:Attól függ van-e rá igénye. Ha van akkor a megtartóztatás miatt lehet, de ha alapból alacsony a libidója akkor minden rendben, lehet teljes az élete.
2018. márc. 28. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!