Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Abból lehet egy nőnek egészség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abból lehet egy nőnek egészségügyi problémája ha éveken keresztül nem fekszik le senkivel?

Figyelt kérdés
2018. márc. 28. 21:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%
Kevesebb nemi hormon termelődik x év után, nem huszonévesekre igaz, és azok kellenének h fiatalon tartsa a szervezetet. Hamarabb fogsz öregedni, feszes bőr eltűnik, lógó bőr karon lábon és az arcodról is lemegy a kollagén.
2018. márc. 28. 21:53
 12/20 Diavolino44 ***** válasza:
15%

#10 szerintem teljesen igazad van. Erdekes modon a prosztata problemak is akkor kezdodnek mikor a szerszam nem akar jol mukodni.

Szerintem sem tesz jot, az egy szervnek ha ott van a semmiert, a termeszet rendje, hogy ami nincs hasznalatban, attol probal megszabadulni. Pl ezert nem marad meg az izom a sport abbahagyasa utan, mert az luxus dolog, s azt “etettni” kell.

Nyilvan egyhuvelyt vagy egy prosztatat nem bontja le, de mondjuk a mukodesehez szukseges anyagokat minimalizalhatja.

Viszont, szerintem pont forditva van, a szervezet egyensulyre torekszik, igy ha nincs szex, egy ideig no a libido, majd szeppen lassan lecsokken, joval a normal szint ala.

2018. márc. 28. 22:00
 13/20 anonim ***** válasza:
18%

Kifejezetten fizikai betegség nem hiszem, hogy lesz belőle, de az ember kicsit bonyolultabban van összerakva. A lélek megszenvedheti ezt az állapotot és fizikai tüneteket produkál.

Azért azt megkérdezném azoktól a nem szűz nőktől akik évek óta nem szexeltek és igen jól érzik magukat, hogy volt-e egyáltalán igazi orgazmusuk. Olyan kirobbanó élmény, amikor percek után is csak remegő lábakkal tudtak leszállni az ágyról. Ha nem volt akkor megértem miért nem érdekli a szex. Mert nem tudja milyen a jó szex.

2018. márc. 28. 22:08
 14/20 anonim ***** válasza:
50%
Az ilyen kérdésekért érdemes élni...
2018. márc. 28. 22:28
 15/20 anonim ***** válasza:
9%
Mentális, lelki betegségeid lehetnek.
2018. márc. 28. 22:29
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

#13 Volt részem jó szexben, élveztem is minden pillanatát, és orgazmusom is volt rendszeresen. Te magad írod, hogy a lélek bonyolultabb. Így is van, sokszor felülírnak testi vágyakat.

(#3 voltam)

2018. márc. 28. 22:45
 17/20 anonim ***** válasza:
Én két éve nem szexeltem és az utóbbi pár hónapban elkezdtem érezni a mentális-lelki következményeit, de mindenki másképp van összerakva.
2018. márc. 28. 23:33
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem 3 év volt a legtöbb szex nélkül.

Semmi fizikai bajom nem lett, talán az, hogy azutána következő első együttlétek kellemetlenebbek voltak, kellett idő, mire összeszoktunk, teljesen felborult a belsö egyensúlyom(hüvelyi, nem a lelki)

Lelki részen talán.. borzasztóan egyedül éreztem magam, és csak akkor vettem észre, mikor kapcsolatom lett. Nagyon mélyen voltam, pedig minden más rendben volt, elfelejtettem milyen, ha van valakije az embernek.

Aztááán..lecsökkent a libidóm, viszont mikor rámjött, akkor nagyon. Olyan dolgokról is eszembejutott a szex, amikről korábban soha. Volt, hogy feszengve vártam, hogy egy csapat ember vesse rám magát a tömött villamoson, vagy pl volt orgazmusom buszon.

Aztán ami még meglepett, hogy elszoktam az érintésektől, amikor hozzámértek, mindig meglepett. Akár a kasszás, akár az utcán.. teljesen idegen érzés volt.

Teljesen belebolondultam, felőrölt az a 3 év.

Nem hiszek a lelki-fizikai dolgok összefüggésében, túl sok lelkibeteg makkegészséges embert ismerek hozzá.

Olyan egy év még tűrhető volt amúgy, de szerintem évek alatt egy ember úgy belebetegszik, hogy észre sem veszi.

Nyilván ez a szüzekre nem vonatkozik, sem arra, aki pl pettingel a párjával, csak behatolás nincs.

Nem is maga a szex hiánya őrli fel az embert, hanem inkább az érintés hiánya és a dolog érzelmi oldala.

2018. márc. 29. 08:32
 19/20 anonim ***** válasza:

#13 > #3

Hát ez nekem olyan mint amikor szeretem a töltött káposztát de inkább nem csinálok mert el kellene mennem a boltba káposztáért. Így marad a vajas kenyér.

2018. márc. 29. 16:22
 20/20 anonim ***** válasza:
#17 vagyok, csak alátámasztani tudom azt a dolgot, amit #18 ír, egyszerűen elszoktam a testi érintéstől, érzékenyen reagálok rá, bárki is közeledik felém, fura érzés, ha csak egy ártatlan várllveregetést is kapok.
2018. márc. 29. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!