Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy mondanátok meg a barátnőt...

Hogy mondanátok meg a barátnőtöknek, hogy ne egyen annyi nápolyit meg ne igyon annyi kakaót?

Figyelt kérdés

Sováncs és csinos lenne (nem rakok ki ide képet), de megveszi azt a nagy vödrös nápolyit megeszi egy nap alatt!

Olyan aranyos lenne ahogy teletömi az arcát mint egy hörcsög már potyog belőle a morzsa, de nem lesz tőle idővel akkora mint egy bálna? A kakaót meg úgy inná mint más a vizet..

2018. máj. 3. 17:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
De lesz jobb pasija. Meg vér sincs a pucadban ele állni,helyette itt teszel fel kerdest anonim oldalon. Nulla gyava vagy. Es lesz nyugi pasija,epp eszű nő nem fogja ezt tűrni. Sok féle ízlésű pasi van,nyugi talál jobbat. Es akar is,nézd csak nassol, mert mar nem akar neked tetszeni. Lehet mar mas boldogítja.:
2018. máj. 3. 19:55
 12/22 A kérdező kommentje:

nem lesz jobb pasija, nem is szakitunk

fogadd el hogy egyedül te vagy itt egy magányos szingli, egy dagadt lány aki nem kell senkinek sem

2018. máj. 3. 20:02
 13/22 anonim ***** válasza:

Sehogyan, hagyd békén.

Nem kell nézni és míg nem lesz bálna, nem tökmindegy, mit eszik?

Én is megeszek naponta 3 tábla csokit a normális kaján túl, mégis, ha 55 kiló vagyok, akkor már csoda :D

2018. máj. 3. 20:13
 14/22 anonim ***** válasza:
Jelentettelek, mert csak provokálsz és kötekedsz.
2018. máj. 3. 20:14
 15/22 A kérdező kommentje:

jelentettelek mert offolsz

ki leszel tiltva az oldalról, készülj

2018. máj. 3. 20:19
 16/22 anonim ***** válasza:
Ne válaszoljatok neki! Troll!
2018. máj. 3. 20:41
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos így leírva a dolog:), viszont vigyázzon az egyoldalú táplálkozással, valamint a kakaó nem feltétlen jó a veséknek (vesekőképződés), és a sok cukor sem jó.
2018. máj. 3. 20:42
 18/22 anonim ***** válasza:
81%
Besírok ezen a kérdezőn. Majom parádét csinál 😂😂😂
2018. máj. 3. 21:27
 19/22 anonim ***** válasza:
Meg is érdemlitek hogy leolt titeket hahaha!
2018. máj. 3. 21:28
 20/22 anonim ***** válasza:
"Sovany és csinos lenne..." Én nem "vagyok oda" a sovány nőkért, ezért talán meg sem mondanám.
2018. máj. 3. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!