Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti sem engednétek meg a barátnőtöknek, hogy ilyen drágán vegyen cipőt?
Egyetemre járok, mellette dolgozom, ahogy a párom is, illetve neki magasabb a bevétele ösztöndíj és egyéb támogatás miatt, mint nekem, de ez bonyolult (Nem Magyarországon élünk, egészen más a rendszer, nem kezdem el magyarázni).
Nincsen cipőm télre, csak egy rövidszárú bokacsizma. Tavaly-tavalyelőtt még a régit hordtam, ami már tönkrement sajnos.
Kinéztem magamnak egy jó minőségű csizmát, de átszámítva 22 000Ft. Ez a teljes fizetém 1/6-a lenne, illetve az abból fennmaradó összegnek az egy negyed része, miután mindent befizettem.
Illetve van egy kisebb megtakarításom is (1400€).
Sajnos nálunk a Deichmann még a legolcsóbb cipőboltnak számít, 15 ezer alatt nem kapni cipőt nagyon ott sem, illetve nem szeretnék évente újat venni sem.
A barátom megmondta, hogy ennyit nem adunk ki cipőre, mert a fizetésemhez képest nagyon sok.
Igazából én is eldöntöttem, nem költök amíg meg nem lesz ismét a 2000€ fix megtakarítás (ennyi volt, mielőtt kifizettem a tandíjam, bérletetet vettem a szemeszterre, etc), viszont cipőre meg szükségem lenne, lehetőleg még karácsony előtt.
Kellene egy új topic.
“egyetemisták párkapcsolati problémái” névvel.
Közvetlenül a “tini párkapcsolatok” alatt kellene lennie.
Nálunk ez így működne: Én ha most nem úgy menne a szekér, kinéznék egy jobb áron, viszonylag még okés minőségű cipőt...de az biztos h a páromat úgy kéne lebeszélni arról, hogy ne a drágábbat vegyük nekem.
Mert kaján, és ruhán nem spórolunk.
tehát, az én szám se sírna a drágábbért, de a párom az tuti hogy győzködne, hogy inkább de, vegyük azt, mert egy minőségi termék befektetés évekre. És nem lehurrogna :)
Aki hülye, az haljon meg. Ez a véleményem.
Amúgy, ti arabok vagytok, h a Férfi mondja meg, h mit vehetsz a saját pénzedből?
Ráadásul csizmáról van szó, ami egy alapvető ruházat télen..
Jól van, lassan felmegy a pumpám, nem is érdekelnek a birkák tovább.
A barátod megmondta!
Jön a tél neked meg nuku cipő ilyen drágát nem!
Nagy lehet a szerelem....
150-körül keresek párom dupláját és nem vagyunk úgy közös kasszán,hpgy a saját szükségleteinket be kellene jelenteni.
22-25-ezerért már jó minőségű bőrcsizmát is vehetsz.Rendelj interbetről,vagy vegye meg itthon valaki és küldje ki neked.
Alap a téli lábbeli és nincs olyan,hogy nem engedik megvenni...-vagy kiskoru vagy?
22 ezer nem sok.
Nehogy már a párod döntse el, veszel-e egy csizmát magadnak.
30.000-ért vettem cipőt, pedig egyetemista vagyok, és a nyári munka során szereztem meg a kinézett modellre valót.
Én amúgy nem engedném, hogy a barátom beleszóljon abba, hogy mit veszek. Én keresem meg a pénzt, így én döntöm el, mire megy.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!