Amikor az ujjammal csettintek akkor azért csattan mert átlépi a hangsebességet?
Figyelt kérdés
Nem vagyok benne biztos de szerintem ez a logikus magyarázata me nem tünik logikátlannak2018. márc. 31. 19:27
1/11 anonim válasza:
Nem, azé csattan mer paraszt vagy.
2/11 A kérdező kommentje:
Mé neköd nem csattan?
2018. márc. 31. 19:33
3/11 anonim válasza:
ahhát!
Mondjuk ez legalább nem olyan unalmas, mint a15 centi mekkoranak számít...
4/11 anonim válasza:
Nem oly sebes az.
Csak magában csattantja a kézbűrödet.
5/11 anonim válasza:
Mive láttyuk, hogy a kúcsszavakba béraktad a humort iss, így biza érteni fogod azt a viccöt, hogy ojan sötét vagy , hogy főfele sikítasz a hullávasúton.
:D
6/11 Bubuka508 válasza:
Ördögöt azé! Azé mer MÜSZI!
7/11 anonim válasza:
És ha már a 'tudomány' is a kulcsszavak között van. Pont egy pár napja olvastam, hogy csettintéskor az ujjunk a harmincvalahány kilométeres sebességet éri el.
8/11 anonim válasza:
harminckettovel 😁 vagy is annyit is elerhet
9/11 anonim válasza:
Ez érdekes most már tudom miért csattan akorát!:D Én várom a következő érdekes tényt tőled! :D Van ám sok ilyan érdekes dolog, remélem majd azt is ki rakod! :D
Üdv:Pityuka
10/11 anonim válasza:
Nem is, mert a tapsolás megy két Mach-al
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!