Hogy tudnám minél gyorsabban elfoglalni Európát?
Figyelt kérdés
Szeretnék terjeszkedni. Minél gyorsabban. Egyellőre csak Európát venném be, de később ki tudja... Várom az ötleteket.2018. jan. 23. 18:19
12/21 anonim válasza:
Honfoglalóval.
Ha elég okos vagy, és jól válaszolsz a kérdésekre, akkor hamar el tudod foglalni.
13/21 anonim válasza:
Kezdj barátkozni az oroszokkal, ha elég nagy rangra teszel szert akkor képes vagy a segítségükkel elfoglalni. De arra az útra csak akkor térj rá, ha már sikerült megbirkóznod a téli -30 celsiussal, a napi liter vodkával és a kultúrált táncformájukkal.
14/21 anonim válasza:
#13 :DDDD
Szovjet-Oroszországban tánc jár TÉGED!!!
15/21 anonim válasza:
Mármint egyedül? Nem tudom, de ha sikerül, nagy mágus vagy.
16/21 anonim válasza:
Windowson nyitsd meg a "cmd"-t és "/add.item (playername) europe.govermemt.map.dlc 1", ha ez nem jó /give (playername) minecraft:grass_block (darab)
17/21 anonim válasza:
Hitler fiam megmondtam hogy büntetésben vagy se internet se európai invázió amíg ki nem takarítód a szobát!
18/21 anonim válasza:
😂😂😂😂
Mondjuk úgy, hogy EGYELLŐRE megtanulsz helyesen írni.
19/21 anonim válasza:
Én szívesen csatlakoznék. Hasonló terveim nekem is vannak.
20/21 anonim válasza:
Gyurcsány te vagy az??? Mondtam hogy ne bandáz anyit Györgyel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!