Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hol lehet jelentkezni csalótan...

Hol lehet jelentkezni csalótanfolyamra vagy egyéb gazember kézésre?

Figyelt kérdés

Magyarországon már jó ideje nem a tisztességes munkának van értelme és jövője. Viszont egész jól megy minden gazembernek. Például akik közpénzt talicskáznak haza, illetve dömper szállítja nekik haza. Vagy akik csalnak, ügyelve hogy papíron minden szabályosnak tűnjön.

Ilyesféle továbbképzés érdekelne, diploma az van de az nem ér semmit. Lehetőleg sikeres oktatókkal érdekelne, akik a gyakorlatban is bizonyították "tehetségüket". Lehet önköltséges is, úgyis fénymásolt húszezresekkel fogom kifizetni.

2017. nov. 29. 20:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Dohány utca?
2017. nov. 30. 16:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Tisztességes csalóképzés csak nálam!

Hozzám beiratkozhatsz: heti 100.000 HUF a tiszteletdíjam - az első hónapban. Aztán persze több, amikor már veled is foglalkozom, mert az időm az piszokul drága. Normális referenciákkal bírok: vannak ügyész, bíró, ügyvéd, közjegyző és végrehajtó haverjaim, de a büntetés-végrehajtós tiszt-haverjaimra vagyok a legbüszkébb! Jól pókerezek, és jól off-shore-ozok! Bankkártya-hamisítás ujjgyakorlat szinten!

Parlamenti belépőt, hamis tanúkat a tandíjba beszámítok!

Küld el a bankszámla számodat, majd én becsületesen leemelem a mindenkor aktuális tandíj összegét!

Addig írj, amíg szabadlábon vagyok!

2017. nov. 30. 22:28
 13/15 anonim ***** válasza:

# 12.: "Addig írj, amíg szabadlábon vagyok!"

Ha-ha-ha, ez mekkora... :-)

Egy klasszikus, zsugások.: https://www.youtube.com/watch?v=XbBzI0cSTOM

2017. dec. 1. 01:58
 14/15 anonim ***** válasza:

Mellékállásként homeopátiával, étrend kiegészítős Alzheimer-kór megelőzéssel, "garázsban" látóprotézis fejlesztéssel (egy kis játékszoftver és PC alkatrész forgalmazással megdobva), szabadgyök fogó vitaminok forgalmazásával, tankfesték és hüvelytampon gyártással, foglalkozó magyar akadémiai kutatókat el ne kerüld! :-)

A hobbiként áltudományos dolgokat terjesztő és az ellenük szervezeteket létrehozó, magukat az emberiség szellemi "megmentőjeként" feltüntetőkről el is feledkeztem...

Kár, hogy személyesen ismerik, fizetik az áltudósaikat, de hát azért láthatnak messzebb, mert "óriások" vállán állnak...

:-)

2017. dec. 1. 15:15
 15/15 anonim ***** válasza:
2017. dec. 1. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!