Nem szégyellik magukat ezek az ingyenélők?
Nem adsz nekik pénzt, és otthagyod őket. nnyi. Ha magyaráz, nem kell meghallani. Nincs normális megoldás a problémára, míg a magyar jogrendszer ilyen, amilyen. Az önbíráskodást meg te szívod meg.
Egyébként tényleg nem vagy különb. Te is cirkuszolsz, csak másképp.
Egyszer a parkolóba egy fiatal nő jött oda hozzám, miután egy másik autós elhajtotta hogy neki beteg a gyereke, kell a lábára krém de nincs rá pénze és ha kell megmutatja a gyerek lábát is ha nem hiszem el.
Hogy lehet az hogy valaki gyereket vállal és se neki se a gyerek apjának nincs munkája, de még az ő szülei se tudnak adni egy vasat sem kenőcsre.
Én sajnálom az ilyet :( de mindig adok párszáz Ft ot az ilyeneknek. Volt hogy 500-800 Ft is volt adtam neki.
Arra gondolok hogy én is lehettem, lehetnek ilyen helyzetben, jól jön nekik a pénz ha ételt vesznek belőle, nem peddig alkoholt bár az is boldogitja őket. Szerintem.
És te nem szégyelled magad, hogy ilyen indulatok dúlnak benned ? Bántottak ők téged, okoztak neked kárt, megrövidítettek, becsaptak ?
A kulcsszavaid is hányadékok, már meg ne sértődj ! Hogy beszélnél te olyan emberekről akkor már csak arra lennék kíváncsi, aki a szoknyád alá nyúlna, jól pofán verne, aztán megerőszakolna a gazosba ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!