Hol lehet jelentkezni csalótanfolyamra vagy egyéb gazember kézésre?
Magyarországon már jó ideje nem a tisztességes munkának van értelme és jövője. Viszont egész jól megy minden gazembernek. Például akik közpénzt talicskáznak haza, illetve dömper szállítja nekik haza. Vagy akik csalnak, ügyelve hogy papíron minden szabályosnak tűnjön.
Ilyesféle továbbképzés érdekelne, diploma az van de az nem ér semmit. Lehetőleg sikeres oktatókkal érdekelne, akik a gyakorlatban is bizonyították "tehetségüket". Lehet önköltséges is, úgyis fénymásolt húszezresekkel fogom kifizetni.
"Bármely nevesebb egyetemen politológia szakkal biztos a siker..."
Igen, ilyesfélékre gondoltam én is. Mivel például a Viszkis féle rablás az veszélyes fizikai munka.
# 5.: Csak meg ne MLM-jem magam! Nehéz fizikai munka, ahol téged is becsapnak, mert meg ML-ed magad... :-)
Magyarországi KKV szektor bizonyos része, főleg ahol a cég székhelye külterület "tanya" és valami jó kis ipari vállalkozás... :-) Állásinterjú, szigorúan csak kocsmában!
Egyetemi és MTA kutatóintézeti spin-off Kft-k egy része, ahol a Tanszéken háztartási műanyag vödörben keverik a megrendelt festéket, esetleg étrend kiegészítős virsli is készül helyben, de legalább kanadai vitaminokat forgalmazzanak már! :-)
Arra vigyázz, hogy a cégszerkezet átláthatatlan legyen, ahova jelentkezel, különben, még i-gazember leszel!
AZ ELTE TTK játékklubjába járj, az maga egy csalóképző. Játszunk Bang!-et, gyilkosost, rejtett Hitlert, itt játékos formában megtanulhatsz hazudni, embereket átverni. Az ELTE TTK déli tömbjének földszintjén keresd, a jódli fog útbaigazítani.
Nem tudom, melyik TV csatornán volt egy sorozat, amiben szélhámosok módszereit leplezték le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!