Meddig kell főzni a tojást, hogy lágy legyen? Már fél órája főzöm de még mindig kemény :/
Figyelt kérdés
2017. nov. 21. 20:01
1/16 anonim válasza:
Biztos túl öreg a tojás, még főzd 1-2 órát.
2/16 Grarhedár válasza:
Rakd olajba, aztán dugd vissza a tyúk seggébe. Utána egyben kell megenned, te csak teliholdkor lesz lágy
5/16 anonim válasza:
Ha ezt most komolyan kérdezed, és nem a vicc kategóriába szántad:
Láttál mát tojást belülről? Folyékony. Amikor felteszed főzni, folyamatosan keményedik meg a belseje. Pont ezért, ha lágyan akarod enni, akkor forrás után maximum 3-4 percig hagyd a vízben (hogy pontosan meddig, az ízlés dolga), aztán gyorsan szedd ki, mert utána már a sárgája is kezd keményedni.
6/16 anonim válasza:
Ja, és a héja mindig kemény lesz, szóval kívülről nem fogod tudni megállapítani, milyen. Az órát kell nézni.
7/16 A kérdező kommentje:
héját még nem főztem de az amúgy védett nem?
2017. nov. 21. 20:23
8/16 anonim válasza:
A héját úgy kell főzni, hogy a seggében legyen a tojás, az védi a keményedéstől.
9/16 anonim válasza:
- Mit fogunk enni, Nyosihid?
- Tojást, Keiko.
- És lágy má, Nyosihid?
10/16 anonim válasza:
#5-ös válasz írója? Te láttál már tojást belülről? Szerintem, ezt csak akkor tehetted, ha tojásból keltél ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!