Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi okból ripál velem szülém?

Mi okból ripál velem szülém?

Figyelt kérdés
Mindig, mikor szülémhez mék, elkezd ripálni csip-csup ügyek miatt. A múltkor a sifonéron hagytam a veknit, de ez még igazán nem ok, hogy orgonálva fogadjon a pitvarba. Meg hogy az ebeket nem jól eresztettem ki, és bementek a háztájiba, kidúrni a kolompért. Ez nem volt rendes, elhiszem, de ezért még nem kellene átkozódni vélem.
2017. okt. 29. 19:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Végre egy jópofa kérdés. Legalább van valaki, aki ismeri még ezeket a kifejezéseket, ha nem is mind tökéletesen használja :)
2017. okt. 29. 19:46
 12/21 anonim ***** válasza:

ripál az a pöröl,perlekedik. Hallottam már én is használni így, de nem tudom honnan származik.

Nem rossz a kérdés, kicsit még lehetett volna autentikusabb :)

2017. okt. 29. 19:46
 13/21 anonim ***** válasza:

Valaki hozna nekem egy csésze teát?

Köszönöm:)

2017. okt. 29. 19:49
 14/21 anonim válasza:
Mesélj még.
2017. okt. 29. 19:49
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
No, e' még csak hagyján, az én kanyó ipám, mikoron a fiam el akará gyűrűzni baratináját, ki akkorára mán öt esztendeje rózsája volt, meghagyá a fiamnak, hogy a gyűrűváltás csak akkó' történhet meg, ha a lányának adamaskővel kirakott gyűrűt húz ujjára menyegzőjükkor. Én erre böstörködni kezdtem vele, hogy ugyan minek neki az adamasköves gyűrű, erre ő úgy megbúsult, hogy a fiamat elűzte onnét, a jegyváltás persze nem történt meg. Hogy lehet valaki ennyire birvágy? Azóta nem is diszkutáltam még a familiájával sem
2017. okt. 29. 20:16
 16/21 felkelhetetle ***** válasza:
100%
Köszi szépen, már hónapok óta nem nevettem ilyen jót. :D
2017. okt. 29. 20:19
 17/21 A kérdező kommentje:
Ez pedig nem hamisság, komaasszony is huzakodott vele eleget, mivelhogy egy atyafia se állhatja mihelyt így viseli magát. Hallomásból vettem, hogy már ángyom se mondja neki, hogy adjonisten. Vigasságnak, békességnek még csak az írmagja se a háza táján már jó néhány hónapja. Ha ez így megyen, az egész atyafisággal összerúgja a port a csoroszlya.
2017. okt. 29. 20:52
 18/21 anonim ***** válasza:
Hallgasson ide kend, dívánkodtam a családommal a maga göcsén, azt jovallom háromoljon el maga onnét, mert ott magát el nem tűrik tovább, legtöbb, mit tehet, hogy eltisztul onnét, s többet nem ripálnak kenddel a szüléi, a maga békje is megmarad. Ki tudja, a Moirák mit szőttek magának, talán még ezerszer jobb sora lesz másutt, mint szüléinél van mostan. Aztán az Isten áldja meg kendet a továbbiakban, jó szerencsét kívánok!
2017. okt. 29. 21:16
 19/21 anonim ***** válasza:
hát éntőlem írjatok de a kanyó ipám helyett "kanyar p..námat " olvastam.........
2017. okt. 30. 15:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Megjött a modern Móricz. Kiadod újra a Légy jó mindhaláligot, Légy jó minden számítógép haláláig címmel?
2017. nov. 9. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!