Ti ilyenkor nem érzitek magatokat kellemetlenül?
Van sok olyan bolt ahol a termékeknek olyan hülye nevük van hogy már fáj. Például egy pékség most nem név szerint. Bemegyek az ajton es latom h csak ismerosok vannak a peksegbe es jo csajok. Erre nem az tortenik a sorba mogem beallnak meg emberek mert ugye reggel eleg sokan kávézgatnak,sütiznek ,zabbantanak. No, ugye ez vót , oszt mögöttem nagyba figyelik a csajok h mit kérek : Szia! Szeretnék kérni egy Csupacsoki Kroaszant , egy Rongyos Párnár, Egy korbás bucit és egy telj kiorlesu Khőőőőőnigg Lutfiiiggg kenyeret , ja és még egy sonkás pizZORROT xdddd .
Szoval ja ez van ilyen az elet ilyen az elet nem baaaaaj. No de komolyra forditvan a mondatot csupan annyi lenne a mondogatnivalom targya hogy eme zord kegyetlen vilagban, meg a peksuti vasarlasnal is kellemetlenul erzi magat az ember .
A levelt irta :
Prof.Dr. Nagytakács Júdás
#1:
Én meg néha Sopronig Mászok xD
Oh, engem sokkal jobban zavar, ha nem tesznek ki semmilyen nevet.
És akkor lehet körülíró-bajnokságot játszani.
Kérek egyet abból a túlfújt croissant-nak látszó mindkét végén csokis nemtommivel töltött izéből.
Meg amikor nézem, nézem, aztán kérek abból a virslis kelttésztás sajtos rúdból, erre bambán rámnéz a csaj és azt mondja, az hot dog.
Jól van, legyen, de ha ez hot dog, akkor a virslivel töltött krumplikrokett is az.
Kérek egy kakaós csigát. Válasz: ez csokis csiga.
Hogy húznátok nyélbe a lokális szlengeteket.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!