Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is kellemetlenül/feszengve érzitek magatokat miután kielégített a párotok?
Nem, én szex után odabújok hozzá és kicsit még fekszünk az ágyban. De felteszem ti tulajdonképpen csak szexelni jártok össze, ilyet is csináltam már, de azután sem kínos. Volt hogy utána rögtön öltöztem és mentem, volt hogy ott aludtam (buli után ismerősömnél, hajnali fél hatkor csak nem rak ki az utcára ittasan), de tök normális helyzet volt.
Egyik nagy alapelvem, hogy csak az kínos, amit azzá teszel.
Ha feszengsz, akkor vagy nem vagy még erre érett, vagy túlparázod. 18L
Miert kell egybol Mindenkit ri..ncozni hihetetlen?!:D Egy tok normalis valaszt adott amit koszonok is:)
Mi is osszebujtunk igazabol nem érzem kínosnak csak hülyén érzem magam hogy kicsit korai volt vagy nem tudom..
Nem, bár én nem is használok ki másokat... amit te teszel, az az.
Játszod a nagylányt, meg szétteszed neki (majd), ugy, hogy ö szerrt téged, neked meg csak egy farok, aki kielégit.
Hát, 16 évesen is több erkölccsel rendelkeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!