Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti is kellemetlenül/feszengve...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is kellemetlenül/feszengve érzitek magatokat miután kielégített a párotok?

Figyelt kérdés
Szombaton felmentem hozzá kavartunk és kézzel kielégített kicsit kellemetlenül éreztem magam utána mert nem vagyunk együtt és Hetente csak egyszer találkozunk...Kicsit úgy érzem hogy ez csak erről szól mert én nem érzek iránta akkora szerelmet viszont ő mondja hogy szeret... Én 16l ő 22f
2017. jan. 30. 18:29
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Nem,mert én nem vagyok 16 évesen egy ekkora pi..csa.
2017. jan. 30. 18:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert ez teljesen normális az érett párok között. Talán te csak nem vagy elég érett hozzá.
2017. jan. 30. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:
28%

Nem, én szex után odabújok hozzá és kicsit még fekszünk az ágyban. De felteszem ti tulajdonképpen csak szexelni jártok össze, ilyet is csináltam már, de azután sem kínos. Volt hogy utána rögtön öltöztem és mentem, volt hogy ott aludtam (buli után ismerősömnél, hajnali fél hatkor csak nem rak ki az utcára ittasan), de tök normális helyzet volt.

Egyik nagy alapelvem, hogy csak az kínos, amit azzá teszel.

Ha feszengsz, akkor vagy nem vagy még erre érett, vagy túlparázod. 18L

2017. jan. 30. 19:03
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
#3: hogy ez neked normális,hogy 18 évesen ilyeneket csinálsz? Nyugodtan élj ebben a hitben,de így a ribik viselkednek.
2017. jan. 30. 19:13
 5/8 A kérdező kommentje:

Miert kell egybol Mindenkit ri..ncozni hihetetlen?!:D Egy tok normalis valaszt adott amit koszonok is:)

Mi is osszebujtunk igazabol nem érzem kínosnak csak hülyén érzem magam hogy kicsit korai volt vagy nem tudom..

2017. jan. 30. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:
65%
Érezd is magad hülyén,gondolom rendszeres is lesz ezentúl,hogy játszod majd a nagylányt.
2017. jan. 30. 20:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, bár én nem is használok ki másokat... amit te teszel, az az.

Játszod a nagylányt, meg szétteszed neki (majd), ugy, hogy ö szerrt téged, neked meg csak egy farok, aki kielégit.

Hát, 16 évesen is több erkölccsel rendelkeztem.

2017. jan. 31. 10:04
 8/8 DakotaDamon válasza:
Szerintem te is csak azért érzed kellemetlennek, mert tudod te is, hogy nincs tisztázva a helyzet. Nem vagytok együtt, te nem is szereted annyira... akkor mi is ez az egész? Gondolom sejted, hogy neki nem csak erről szól, neked viszont lehet hogy nem szól többről. Szerintem ebben van az alapvető probléma, ami miatt kellemetlenül érzed magad. Viszont így meg nem érdemes ilyeneket csinálni.
2017. jan. 31. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!