Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ti nem éreznétek magatokat...

Ti nem éreznétek magatokat kellemetlenül? 17/l

Figyelt kérdés
Volt a falunkban ilyen borfesztivál féle,de ilyen falunapnak is vehető.Ott voltam pár haverral,és a tanárnőm akivel egy faluból valók vagyunk,és ő elég sokat kósolgatott,és oda jött hozzánk beszélgetni,próbáltuk magunkat türtőztetni,hogy ne nevessünk rajta,mert még elég jól beszélt,de lehetett a hangján hallani,hogy nem fogja sokáig húzni.Kimentem a mosdóba,jöttem kifele,és ott várt rám a tanárnő,én támaszkodtam a falnak,ő mindig közelebb jött,beszélt hozzám,és megakart csókolni,csak nem hagytam mert undorítónak tartottam,a szerencsém meg az volt,hogy épp valaki bejött.

2017. máj. 14. 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Inkább a tanárnőnek kéne kellemetlenül éreznie magát.
2017. máj. 14. 16:29
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, hát nem unod már? Tudod, van egy hatalmas titok, amire rájöttem. Évekbe tellett. Aki gonosz, s gonoszat tesz, s nem áll le, nem hagyja abba, azt a sátán irányítja. :( Vagy megbotránkoztat, vagy tovább adja fájdalmát. Ne etesd őket, se gyűlölettel, se kedvességgel! S ne légy azok között, akik ilyenné tették. Mondom neked, ha etetted, akár gyűlölettel, akár kedvességgel, te se vagy különb! Akár biztattad, akár bántottad, ilyenné formáltad. Ne csinálj olyat, amivel rosszat vonhatsz magad után, ami visszaüt, akár évek múlva! Akárhol és akármilyen félelmetes formában!

Kérdező, a játékodba nem mehetek bele. Hagyd ezt abba, s több ilyen kérdést kérlek ne tegyél föl, mert szavaid nem igazak, és rosszul formálnak. Nem mehetek bele, mert azzal biztatnálak, amit csinálsz. Ez már nem is tudom hányadik ilyen kérdésed.

2017. máj. 14. 17:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Én tökre élvezném. Szeretem a milfeket.
2017. máj. 14. 17:25
 4/9 A kérdező kommentje:
Őő.Most először írtam ki ilyet.Szerintem azért hiszed azt,hogy már kiraktam ilyet,mert névtelen vagyok,és az a személy is az volt.Utolsó válaszoló akkor te bevállalós vagy
2017. máj. 14. 17:32
 5/9 anonim ***** válasza:
De még mennyire!
2017. máj. 14. 18:07
 6/9 anonim ***** válasza:

és a hosszanti vagy a keresztbe csíkos pizsamád volt rajtad, amikor ezt álmodtad?!

De lehet, hogy a borba kevertek egy kis drogot... és azért hallucináltál..

2017. máj. 14. 18:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Figyelj,nem az én hibám,hogy veled hasonló soha nem történt,meg,ezért is lehet ilyen hihetetlen,ja csak hogy tudd,egy korty alkoholt sem ittam
2017. máj. 14. 18:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Mostanában valahogy sok az ilyen történet, egy-két napja valaki olyan kérdést írt ki, hogy a tanárnő hazavitte kocsin, és ott akarta megcsókolni. Lehet, ezért gondolják sokan, hogy kamu a kérdés, és bevallom, nekem is kamuszagúnak tűnik.
2017. máj. 14. 20:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Szólj neki, hogy én szívesen bevállalnám.
2017. máj. 14. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!