Vicces, gáz sztorik? Bármi jöhet :D
1.Barátnőmmel sétáltunk egy parkban(lány vagyok,szóval csak sima baráti találka volt :D). Meg akartam fogni a kezét poénból,de nem figyeltem és véletlenül egy srác kezét fogtam meg xD Mindketten nagyot néztünk,én meg sem mertem moccani,erre a srác végignézett rajtam és :
-Miért ne ? :D
Ennek 3 éve és azóta is együtt vagyunk xD
2.Bátyjámmal mentünk moziba,de vissza kellett fordulnunk,mert mosdóba kellett mennie,vagyis épphogy nem fosta össze magát ott helyben xD Rohanunk vissza,már marhára szorítja a lábait szegény.Elérünk a liftben(társasházban lakik).Nyomja a gombot mint állat,de a lift nem jön.Próbálkozik még párszor,közben odajött egy idős pasas,hogy:
-A liftet várják ?
-Igen!!!(szegény tesóm már nagyon szorítja xD)
-Ja hát az elromlott !
Ott helyben összefosta magát xDDDDD Látnotok kellett volna szegény arcát xD
3.Munkahelyemen ültem az irodámban és egy marha nagy koppanást hallottam.Elmentem a hang irányába...hááát mit látok ?A takarítónő fetreng a földön,mint a büdös bogár,mert kigurult alóla a szék xD (a bénája gurulós székre állt,mert virágot akart locsolni)
4.A buszon ráestem egy srácra
5.Összekaptam egy idős hölggyel a Spar-ban,mert én élveztem az utolsó 2 darab péksütit xD Elkezdett velem ordítozni,hogy mit képzelek,mert ő már kinézte azt az újságban !Erre egy alkalmazott(polcfeltöltő)megszólalt hátulról:
-Nyugi mama !Nem kell az neked már így is fél lábbal a sírban vagy ! xDD
Majdnem röhögőhörcsögöt kaptam xD
6.Barátnőm este részegen beállított hozzánk.Felzabálta a hűtőt és ránkmászott(rám és a barátomra xD).Este talált valahol egy üveg vodkát és pár sört is(hogy honnan szedte,azt nem tudom xD).Reggel elcsúszott a zuhanyzóban,úgy kellett összekaparnunk.A reggeli szinte kiesett a szájából,a kávéját meg kiöntötte.Mázli,hogy hétvége volt xD
Köszönöm a válaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!