Egyszer fociztunk a barátaimmal és mivel a másik csapat jóval erősebb volt mint mi ezért már nagyon kezdtük feladni, próbáltam tartani a lelket a többiekbe és amikor a többi csapattársam azt mondta hagyjuk a francba inkább adjuk fel, akkor én elkezdtem velük ordítani, hogy nem adjuk fel stb, aztán a nagy okoskodás közbe elestem a labdába, szakadtunk a röhögéstől. :D
A másik ötödikes koromba történt, nagyon elhittem, hogy menő vagyok, úgyhogy kifestettem a körmömet, (nem volt tanítás, hanem valami sport napot tartott az iskola, úgyhogy azért), nagy büszkén megyek be az osztályba a "menő" körmömmel, erre mondják, hogy olyan az orrom, valószínű még nem száradt meg, aztán hozzányúltam az arcomhoz. :D Nagyon ciki volt. :D
Ez pont pénteken történt:
Nagyon kellett pisilnem, így nem néztem az ülőkét, csak letoltam a gatyám és bugyim és pisiltem. Aztán észrevettem hogy folyik a Földre, nadrágomra, mindenhova. Mondom, mi a franc?!
Beljebb csúszom, még mindig... Mikor befejeztem, akkor látom, hogy le volt hajtva a wc támlája... Ráadásul mindenem átázott, pisiszagú lettem, és ez a tesigatyám volt, mert tesi előtt történt az eset.:D
Mákomra a gatya fekete volt, így nem látszódott, de csak remélni tudtam hogy nem bűzlöm:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!