Igaz alvajárós sztorik?
Egy sztorihoz kéne, a főszereplő alvajár. Nem lenne sok köze a sztorihoz, csak színesíteni egy kicsit :D
Kéne hozzá egy kis inspiráció, veletek előfordult már hogy egy családtagotok/barátotok álmában nagyon fura dolgot mondott vagy tett?
Ez szerintem elég érdekes lehet. :D
Bár a mi családunkban csak annyi történt, hogy tesóm megbotlott a lépcsőn.
Én egyszer gyerekkoromban meggyanúsítottam anyámékat, hogy ellopták a karácsonyfát.... novemberben...
Volt, hogy az éjszaka közepén kimentem a konyhába, papírt és tollat keresni, de mikor kérdezték mire kell, nem szóltam, sarkon fordultam és becsuktam magam mögött a szoba ajtaját.
A harmadik eset volt, mikor kopogásra lettek figyelmesek. Megkeresték a hang forrását és látták, hogy a szobaajtón szeretnék kimenni. Az ablakpárkánnyal a kezemben... keresztben...
Családi összejöveteleken, ha eszükbe jut rájuk tör a röhögőgörcs.. én meg elsüllyedek szégyenemben :D Mondanom sem kell, hogy az esetekből reggelre semmire nem emlékeztem :D
Köszönöm szépen! :D
Jót derültem rajtuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!