Hogyan lehet házilag banánt készíteni? 18/L
Az élesztőt langyos tejen felfuttatod, lassú kevergetés mellett hozzáadod az instant banánport, majd kánikulai napokon a napra kitéve megsütöd.
Az egyenletes hőmérséklet rohadt fontos (mint a kenyér esetén is, természetesen), hogy héj is képződjön!
hajolj közelebb a monitorhoz megsúgom
de pszt ez a mi kis kettőnk titka
ÁÁÁÁ.....prilisi tréfának korai volt.
Viszont az is igaz, hogy a decemberi Jézuska sem ilyen kérdéseket vár főzés témában....
Banán készítési lehetőségek:
1.:
Klónozd ! A művelet nagy előnye, hogy a dns változtatásával az íz- és illatvilágát is megváltoztathatod, vagy termeszthetsz perec alakú banánt is.
2.:
Utazz el melegebb éghajlatra, vegyél banánmagokat, és a homokba dugva másnap estére már a majmokkel veszekedhettek a kedvenc gyümölcsödön....
3: Előző válaszoló ipari termeléshez használt receptje ideális, nagyon egészséges, csak a dihidrogén-monoxidot előtte teljesen tüntesd el a szervezetedből... különben kellemetlen hatásai lesznek az itt segítő embereknek....
Csak így tovább, TÉNYLEG ÖRÜLÜNK? hogy feldobtad ezt a kérdést :-(
Most találtam a kérdésed. Már 19/L vagy... Biztos hogy enni kellene a banán???
Mert azt nem írtad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!