Veteran1978 kérdése:
Somlekvárt hogyan tudok készíteni házilag?
Figyelt kérdés
Tudna valaki részletes receptet írni?
Utánanéztem de mindenhol másképp írják a hozzávalók mennyiségét!
2015. jún. 28. 10:53
1/3 anonim válasza:
Az arányok majd főzés közben kialakulnak. A lényeg a gyümölcshús és a mag elkülönítése, ami paszírozással vagy kézi csömöszköléssel oldható meg a gyümölcs megfőzése után.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. jún. 28. 11:29
3/3 anonim válasza:
A hozzávalók aránya egyénfüggő, én pl. lazán kihagynám a cukrot, pont azért csinálok házit, ha találok elég somot, hogy az ne legyen szirupos és kvázi ehetetlen számomra. Egyszerű vagyok, mint a faék, nálam a lekvár és a befőtt is csak gyümölcsöt tartalmaz, semmi más nem kerül az üvegbe (édesíteni fogyasztáskor is lehet, ha kell). El szoktak állni így is, kuktás módszerrel dunsztolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!