Hogy lehet vajas-lekváros kenyeret főzni?
Figyelt kérdés
2016. nov. 29. 20:04
1/11 anonim válasza:
Először megpuhítasz 1 kg a vajat. Felraksz egy lábosban vizet forrni. Ízlés szerint mosóporral ízesítsd. Ha forr a víz, a lekváros kenyereket rakd a vízbe. 10 perc elteltével add hozzá a vajat és négy óráig hagyd kis lángon főni. Ha elkészült, tedd a hűtőbe és ha megdermedt, máris fogyaszthatod. Jó étvágyat kívánok!
2/11 anonim válasza:
Remélem ez csak kamu, kedves kérdező. Csak megjegyezném, hogy ez még kamunak is gáz.
5/11 A kérdező kommentje:
1. kommentelő köszönöm a válaszod.
Rajta hagyjam a kenyérhéját vagy le kell szedni valamivel?
2016. nov. 29. 20:37
6/11 anonim válasza:
A kenyeret sütni szokták és nem főzni.
Üdv:
Okoskatörp
7/11 anonim válasza:
Oda teszel 1 liter vizet főni bele 1 szál kaprot 1 gerezd akármit v semmit sózod füszerezed,vagy ne kostold meg de mindegy ilyan amilYen lekvár,vaj bele oszt lehet tunkolni,savanyut adj hozá,tepertös dödőlet a tetejére
8/11 anonim válasza:
6-s sütni szokták falun, de nálunk nem de jó lehet ugy is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!