Ti a lekváros kenyeret csak simán lekvárral eszitek, vagy kentek a lekvár alá vajat is?
Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 14:52
2/20 anonim válasza:
Csak simán. Vagy lekváros kenyeret eszek, vagy vajasat. A kettőt együtt nem. Vajas kenyérre csak mézet teszek vagy szalámifélét.
3/20 anonim válasza:
Vajjal vagy margarinnal szeretem.
7/20 anonim válasza:
....ja és teszünk még rá savanyúuborka szeletkéket,
XD
8/20 anonim válasza:
Simán lekvárral. A lekvárt kiöntöm egy csészébe és a kenyérral tunkolom. :) Egy picit hígra sikerült a legutóbbi befőzésnél.
Amúgy vajjal finomabb szerintem, csak lusta vagyok a teavajat ráimádkozni a kenyérre, a margarint meg nem szeretem...
9/20 anonim válasza:
a lekváros kenyeret csak lekvárra, a vajas-lekváros kenyeret meg mindkettővel, ahogy megkívánom.
10/20 anonim válasza:
Ha friss puha csak lekvárral, ha többnapos, akkor vajjal vagy margarinnal. Ugyanez igaz a májkrémnél és a méznél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!