Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Úgy ennék lekváros kenyeret....

Úgy ennék lekváros kenyeret. Pedig fogynom kéne. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Olyan fincsi citromlekvárt vettem. :(
2015. febr. 13. 21:37
1 2
 1/11 anonim válasza:
Szerintem most utoljára még belefér 1-1 és majd reggel letornázod :) nem lesz belőle nagy baj.
2015. febr. 13. 21:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Az a baj, hogy eteti magát, és lehet, hogy bevágnék fél kiló kenyeret is, ha nekiállnék.
2015. febr. 13. 21:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele, most meg már hónapok óta nem ettem kenyeret, és simán kibírom. Kitartás ^^ De ez az utolsó belefér csak mert 2 óra és Valentin nap lesz ;)
2015. febr. 13. 22:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha letornázod, ehetsz, csak tarts be egy mértéket. Ne parázz azon, mit eszel. A mértékre figyelj oda. Alkoholos italból is van, ami itatja magát, mégse lesz mindenkiből alkoholista, aki nem vonja meg magától, csak azt mondjuk, hogy ennyi és nem több.
2015. febr. 13. 22:12
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát jó, megpróbálok csak pár szeletet enni.
2015. febr. 13. 22:16
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Edd abonettel kenyér helyett :)
2015. febr. 13. 22:18
 7/11 anonim válasza:

Készíthetsz chia lekvárt is: turmixolj össze tetszőleges gyümölcsöt mézzel, vagy bármilyen édesítővel, keverj hozzá chia magot és pár perc alatt dzsem állagú lesz.

Vagy készíts citromos/gyümölcsös zselét zselatinnal. Az jót tesz az ízületeidnek, szép lesz tőle a bőröd, körmöd, hajad.

Ha diétázil, akkor jobb nem is tartani otthon hízlaló dolgokat. Meg egyébként se. A jó alak megtartásához az életmódváltás a legjobb.

2015. febr. 13. 22:20
 8/11 anonim ***** válasza:
41%
Sajnos ettől a "Na jó, ez még belefér, majd holnap letornázom" hozzáállástól nem fogynak le csomóan... Én is ilyen vagyok (èn cukrosat nem ehetek más okból, és mindig megmagyarázom, hogy ennyi belefér, aztán nèha mégsem). Szóval nem török pálcát senki felett. De ne hidd el, hogy nem baj. Baj. De dönts el, hogy mi fontosabb. Hogy fogyj, vagy az a pár perc élvezet. Bár gondolom, már megetted. :D
2015. febr. 13. 22:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha megeszel 1 szelet lekváros kenyeret, és utána letornázod, az nem a világ vége, és igen, belefér. És aki többet mozog, többet is eszik. Csak meg kell határoznod azt a mennyiséget, amire neked szükséged van, koplalni nem szabad. Meg persze adott keretek között figyelj oda arra, mit eszel. Nem szabad egyoldalúan táplálkozni, nem szabad pl. csak száraz ételeket enni, csak savas ételeket enni, nem szabad egyik vitamint sem elhanyagolni, vagy túlzásba vinni mást. Kell találni egy egyensúlyt, amin belül változatosan mozoghatsz.

Ehetsz pl. sötét csokit is 1-2 kockát, ha jó alapanyagokból készül (meg kell nézni, mi van ráírva, mi van benne). A jó csoki többek között jótékony hatással van a koleszterinre, bőrregeneráló hatású, agyműködést serkenti, és étvágycsökkentő (nekem gyerekkoromban mondták mindig a felnőttek, hogy nem ehetek evés előtt csokit, mert elveszi az étvágyamat).

Aztán tervezz meg magadnak egy rendszeres mozgást és csináld is, heti 3x1 órát például iktass be 1-2 nap szünettel (mondjuk hétfő-szerda-péntek), youtube tele van videókkal, anyukám ezeket szokta mostanában utánozni. De ha nem megy hirtelen, kezdd kevesebbel, csak legyen rendszeres, és fokozatosan növeld.

Egy barátnőm nagyon szépen lefogyott például kalóriaszámlálással plusz rendszeres sportolással. Heti 1 óra mozgással kezdett, aztán most 2 év után már minden nap tornázik, és nagyon jó alakja lett.

2015. febr. 13. 22:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Néhány szeletke korpovit keksz, vaj nélkül, és pld narancsdzsemet is készíthetsz házilag cukor nélkül (ha majd elfogy a citromdzsem), természetes édesítőszerrel.
2015. febr. 15. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!